andra andningen.

Här trodde man att jag skulle vara utmattad till max och bara gå som en zombie idag efter gårdagen. Icke. Jag har nog kommit in i andra andningen. Insåg det redan igår när jag åkte från jobbet ca 22.30 (som jag misstänkte). Var inte alls trött. Hur sjukt är inte det? Jobbade 13,5 h igår ungefär och jag var inte trött? Hallåå..? Så jag tror att jag klev över tröskeln och i andra andningen igår kväll. Kan inte säga att jag inte hade ont i kroppen efter igår iallafall, timmarna kändes.
Men det är det värt. Hej feta oktober lön.



Dukning för kvällen.



Dålig bild på thai buffén som serverades. Kollegan Fredrik fastnade lite också.

Och eftersom att jag inte har någon hightech mobil med bra kamera så får det duga. Det blev fint och alla var nöjda (vissa lite överförfriskade) så det blev en bra kväll.
Idag var jag inte speciellt trött men det kommer säkert ikväll efter träningen. Blä. Tur att det är tidig träning idag, annars hade jag väl smält av. Men sover ju lika piss fortfarande så vad spelar det för roll? Haha. Bara huvudet som inte är med alla gånger.
Imorgon fyller min absoluta favorit Robin 20 bastar.
Haha. Jag stog och lyssnade på radion i köket på jobbet idag och så efter en låt så säger radiopratarn "jaa det här var då en 20 år gammal låt från 1988" Och när hon kläckt ur sig "en 20 år gammal låt" så hajade jag till, inte för att det var just 20 utan snarare, "men shiit vilken gammal låt!" Men när hon sa "från 1988" Jahapp. Kul att jag tyckte jag var äldre än äldst. Haha. Skrattade lite åt mig själv. Okej jag har åldersnoja och allt sådant där men det där tog priset. Haha.
Har just pratat med pappa också. Det är så sjukt att han inte kan vara med på allt som händer här hemma. Jag har alltid haft med mina päron på allt inom handbollen, på gott och ont. Men dom är mitt stöd. Och nu kommer mamma sitta ensam. Min seriepremiär ska ju även pappa sitta där och heja oavsett om vi torskar med 20 bollar. Så har det alltid varit. Peppen behövs när man är van vid att ha den, typ i 15 år..
Nu ska jag plocka upp Palmborg sedan träning och efter kolla lite på herrarnas träning. Måste ju se hur det går för Jimmy. Intressant =)

Dagens låt: Björn Rosenström - En gång är ingen gång.

29 dagar kvar.

nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback