snart helg.

Jag kan ju egentligen inte säga, äntligen helg. Jag har ju just haft helg. Haha. Nåja, jag tycker ändå det ska bli skönt med helg oavsett att jag var ledig halva veckan. Så det så.
Vaknade imorse och halsen var inte som den bör vara. Asapa ont och jag snorar. Fan fan fan. Då kanske mina känningar om feber är rätt trots allt? Nej nej så får inte vara fallet, har inte tid ork eller lust att bli sjuk nu. Vitaminer here i come!
Var ändå ut och gick över en halvtimme idag, lite måste jag fan röra på mig. Skärpning.
Annars idag har det varit cool lugnt. Jaa jobbet var som alltid och så åkte jag förbi skärholmen så jag kunde köpa nya hörlurar samt hämta upp Jimmy*2. Trots att jag var skeptisk till dom nya hörlurarna funkade dom galat i min älskade Ipod. Så nu kan jag vara ute och knalla utan mina trasiga. Som för övrigt inte är hela någonstans längre..
Så nu ikväll eftersom träningen är inställd ska jag lägga mig och kolla på sex and the city filmen och dricka te. Härligt. Och försöka plugga lite från barskolan boken. Jag är sååå taggad verkligen. Kan inte släppa det ur tankarna för en sekund. Jag gör HELT rätt. Har aldrig känt mig så övertygad om något jag bestämt med magkänslan som nu. TACK.
Imorgon ska jag och Jimmy iallafall fara iväg till Nacka som har nyöppning idag. Vi och alla andra som får lön imorgon. Men är egentligen inte i något behov av något mer än kanske den där jackan då. Köpsugen är man dock alltid.
Nä vad sa jag, sex and the city?

Du har nästan försvunnit helt ur mina tankar, bra eller dåligt? Båda delar, men på något vis känns det bra. Kanske för att jag är så tillfreds med det mesta just nu så det blir lättare att glömma. Svårare om det varit tvärtom. Fast man kanske inte ska ropa hej ännu.

22 dagar kvar.

Dagens låt: Agnes - On and on

där går någon annan istället för dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback