från treo.

Stoort grattis till min älskade mammilu som fyller år idag! <3 Jag är lite ledsen att jag inte är hemma och kan gratta henne men jag festar åt henne istället. Hoppas du inte är ledsen mamma.

Uppladdningen till bartömningen ikväll har pågått hela tiden såklart med bland annat Grabbarna grus bartömning och diverse annat mysigt. Men nu är det snart dax. Kl 19.10 ikväll startar festen. Är nu på TreO med Jimmy, Johan och Mamsen och känner på pulsen medans det är stängt. Ikväll kommer det bli galet. Men tomt imorgon. Dock ska vi äta middag hos familjen Olsson och hitta på annat kul och trotsa att man är bakis.
Idag har vi ätit engelsfrukost med Mamsen samt suttit och solat på stranden, Jimmy badade faktiskt också. Men det såg inte speciellt varmt ut. Vi har verkligen haft tur med vädret här nere, ca +24 grader och sol. Ååh vad jag älskar magaluf! <3
I maj är jag tillbaka, på riktigt och inte bara som odräglig gäst. Då är det jag som står bakom baren hela sommarn. Gud va härligt det känns.
Så när jag kommer hem är det jag som pluggar. Men med nöje. Jag ska ju tillbaka till familjen.

Nu kör vi så det ryker. Utan att skämmas.

jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen...

Kommentarer
Postat av: Rosie

Kan väl inte säga att man är avis direkt... Jobbar konstant med ömma fötter i stormia och regniga Norge! FY!! =D sup åt mig också vännen hoppas verkligen ni får de underbart! Hälsa alla fulla äckligt glada och lediga kompisar =)

2008-10-20 @ 22:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback