det var den måndagen det.

Trött som få imorse efter att ha sovit dåligt igen inatt. Det verkar inte vända. Men jag njööt iallafall av mitt nya duntäcke. Så himla skönt! Fast man ligger bra och mysigt behöver det inte betyda att man sover bra på natten. Inte jag iallafall.
Idag har jag jobbat själv trots att Fredrik är tillbaka från sin Mallorca resa. Så inget sluta tidigare idag inte. Men det gick bra vilket var skönt. Dagen har gått otroligt fort. Snart fredag va?
Robin som fick för sig att det var torsdag idag. Haha. Han har inte alla bestick i lådan den killen.
Tror att den här veckan kommer gå fort. Plus att jag fick veta idag hur vi tar oss ut till arlanda om 11 dagar. Johans mamma Kicki är snäll att skjutsa. Underbart!
Snart snart snart är vi där! Självklart frågade jag ut Fredrik om vädret och sånt. Dom hade haft dåligt väder ett par dagar men också väldigt bra väder med upp till 30 grader varmt. Hoppas att vi också får det så skönt.
Drömde om Magaluf inatt faktiskt, dock var det inte någon vidare bra dröm. Var jätte besviken och inget var som när vi var där sist, allt var ändrat. Men vi har ju faktiskt varit där förut och jag vet att det kommer bli jätte kul =)
När jag kom hem tog jag en skön höstpromenad faktiskt, perfekt höst dag idag så kunde inte låta bli. Men när jag kom hem och satte mig ner så tog det musten ur mig. Är hur trött som helst och tänkte faktiskt lägga mig tidigt idag, har sovmorgon imorgon också 2 timmar. Kanske det som behövs? Jag är glad om jag är utvilad imorgon, oavsett hur mycket eller lite jag sover.

11 dagar kvar.

Dagens låt: Slipknot - Til we die

men ni ser ut som dockor i kulisser...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback