blä blä blä.

Jag dör av tristess. Vaknade tidigt och vad har jag gjort under den tiden då? Jo, mamma var snäll och spelade in Rosabandet galan så då kikade jag på den, 2 timmar lång. Tur man kan spola i pauserna. Sen direkt efter fick jag för mig att bli allmänbildad i handboll så då fick det bli Champions league match Chambery-Hammarby. Bajen åkte dock på stortorsk och det var egentligen en ganska tråkig match men underhållande handboll från franska Chambery iallafall.
Så kan jag bocka av en sak på listan inför Magaluf.
Jaa jag har gjort en lista på det jag kommer att behöva inför min utlandsvistelse. Det må vara långt dit men tiden går fort och vips så sitter man där och har inte fixat nånting. Så beställde hem europeiska sjukkortet. Har faktiskt inget sådant och det kan vara nödvändigt om något händer. Pappersmässigt tror inte jag något mer behövs tackvare att det är ett EU land.
Listan är inte lång men sakerna jag måste spara ihop pengar till kan ta tid. Måste ha en bärbar dator och en ny resväska bland annat. Tur att det är jul och födelsedag innan man drar. Perfekt.
Allt kommer lösa sig fin fint. Dock har jag torskat förbannat mycket pengar pga att min feber ännu inte ger med sig. Så imorgon är det jag som ringer vårdcentralen, det tyckte iallafall sjukvårdsupplysningen idag. Great. Aldrig kan man få träna ostört.
Nåja, nu ska jag bädda rent i sängen och sedan ta en skön dusch. Man kanske blir frisk då?

15 dagar kvar.

Dagens låt: Rihanna - Disturbia

vi åkte långt bort, kanske till och med lämnade sverige...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback