äntligen onsdag.

Idag är jag på topp humör. Trots en dunkande huvudvärk så att man nästan mår illa. Vädret är kanon och jobbet gick bra trots massor att göra och det mesta blev försenat. Jag är nöjd med dagen.
Morgonen började dock lite sämre, blev väckt av klockan när jag sov som bäst, har inte känt att jag sovit så bra på år och dagar, fan. Sådär utvilad med andra ord. Men det är ju onsdag tänkte jag. Vilket innebär, halvvägs till helg, lill-lördag, och serie start för bonde söker fru! Underbart.
Och kikar ut, -2 grader kl 8 på morgonen! Va fan! Skrapa rutorna idag igen. Kom försent eftersom att det var vrål långa köer från bredäng till sundbyberg där jag jobbar. Sorry. Som tur var va det lugnt.
Jaa jobbet gick ju bra. Fast jag bara ville lägga mig ner och gråta över min huvudvärk i stressen.
Men när jag kom hem kände jag att jag behövde ta mig en skön promenad i det härliga höstvädret. Och det var as skönt. Huvudvärken kändes inte lika mycket längre när man fick i sig frisk luft.
Plus att jag gick i förbyggande syfte när jag ikväll ska äta djungelvrål till bonde söker fru. Fantastiska onsdag!

 

Min onsdag helt enkelt.
Och den blir inte sämre vill jag lova. Jag säger bara glädje. Min dröm inatt fick mig att må illa men det gick över och lugnade mig nu senare i eftermiddag. Nu är jag bara glad och spänd faktiskt. Det kan ju bara bli bra det här, eller? Med min vanliga tur kanske inte. Haha.
Snart feta pannkakor till middag. Jag som har börjat mitt nya hälsosamma liv. Nåja, undantag idag. Och jag har ju varit ute och gått..

9 dagar kvar.

Dagens låt: Blink 182 - All the small things

när vi går förbi hand i hand...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback