solstrålar.

Är nog det bästa som finns. Man blir så glad i själen av bra väder. Fast man faktiskt kanske inte ens utnyttjar det till 100%. Men jag älskar det iallafall. Jag har faktiskt suttit ute en del idag, inte mycket men lite grann. Skönt som få men jag är ju så frussen av mig att när det blåser så fryser ju jag såklart. Men jag läste lite i min Håkan Hellström bok och njöt lite.
Så jag har hunnit med lite grann idag, lunchade med mamma efter min lilla grej också super gott var det. Provade nya caféet i tumba, Stinsen. Lagom priser och gott. =) Rekomenderar starkt.
Tittar just nu på "du är vad du äter" på 3an. Jag känner mig alltid lite extra tjock när jag kollar på det. Trots att det är Bert Karlsson som är med idag. Men jag måste verkligen ta tag i min motion. Kommer ha lite tid men får väl försöka iallafall.
Så efter programmet ska jag gå liten promenad på iallafall 30 min. För kl 21 så börjar 100 höjdare, sista avsnittet. Spännande och trist att det är slut.
Men jag vill verkligen ändra mina vanor på det mesta. Ändra livet egentligen. Jag har så mycket tankar och funderingar men ack så lat ibland. Men vissa saker har jag ju faktiskt satt i verket. Stolt.

det är lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja guud, jag såg också det där programmet med Bert Karlsson. Herregud. Han äter ju sjuukt mycket semlor, så äckligt. Haha.

Jag vill också gå promenader! Är på att gå om jag är ledig samtidigt som dig :)

Postat av: Maria

promenader är så mysiga! :)

2008-05-06 @ 09:51:04
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: angelique

emelie: jaa usch fattar inte, blev typ illamående bara av tanken på sååå mycket semlor.. :S
låter toppen då säger vi så! känns som att det lär gå lika bra som när vi ska luncha tillsammans :D haha!

maria: jaa jag älskar promenader, bästa motionen :) du har ju theo också så det lär ju vara extra mysigt :)

2008-05-06 @ 16:37:15
Postat av: Emelie

Hahaha, ja det här med att luncha kommer ju typ aldrig att gå ihop. Haha. :) Men promenader GÅR faktiskt, för då är vi lediga iallafall. haha.

2008-05-06 @ 17:21:25
URL: http://eemeliee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback