överraskningsfest.

Japp för Rebecka som fyller 20 år idag. Stort grattis till dig! Allt blev ju ganska stressigt igår men gick utmärkt sedan kan man säga. Jag fick som tur var sluta kl 16. Toppen! Så åkte direkt hem till Jockes mamma för att hjälpa till med partytältet som skulle upp.
Men efter att ha insett att jag borde hämta mina grejer, duscha och göra mig iordning och allt det där som vi tjejer tycker vi bör göra innan fest. Alltså, fördriva på tok för mycket tid på att välja kläder.
Jag åkte dock och hämtade Jimmy, Emelie, Danne och Söder för att släppa dom vid ICA så dom kunde handla det som skulle grillas så jag kunde springa in till mig och hämta allt mitt och sedan duscha hos Jocke där Hjalle och han var och fixade det mesta.
Väl hos Jocke kom det några till och grillningen och drickat kunde börja. Allt var tipp topp verkligen, as skönt väder och glada människor! Haha tycker liiite synd om Hjalle som var tvungen att hålla sig nykter tills kl 21.30 när han skulle hämta Rebecka och hennes kompisar.
Hon fick ögonbindel och allt och när hon kom dit så blev det ett jävla liv. Och festen fortsatte med ganska mycket folk. Det var en lyckad överraskningsfest faktiskt. Kul idé från Jocke helt klart!
Hinner inte med något långt inlägg alls eftersom att parlamentet har börjat och det vill jag se. Haha.
Idag har jag ju då varit ledig också, sååå skönt verkligen. Inte för att jag direkt var bakis, vilket jag verkligen hade förväntat mig, men tack och lov klarade jag mig! Så en skön promenad till Tullinge för att hämta bilen fick det bli. Toppen toppen helg måste jag säga!
Bilder från igår kommer inom kort. Typ imorgon.

lillebror bli aldrig som jag när du blir stor...

Kommentarer
Postat av: sofia

tackar ange!! jaaa jag har de underbart har i varmen! allt bra dar hemma i sverige da? ha de!!;)

2008-05-05 @ 05:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback