min kväll.

Ska snart gå och lägga mig, men kom precis hem från min efterlängtade dejt med vännen Bonelli. Tiden bara flöög iväg och vi gjorde inget annat än att pratade, tog igen all tid vi missat. Och det var visst mycket. Sedan i augusti eller så. Usch jag gillar inte att tiden går så här fort.. Det går för fort.
I vilket fall som helst kändes det toppen att få träffa honom igen! Och så fint han bor med sin tjej Sofie =) Det är vid sådana tillfällen man önskar att man hade likadant. Tro det eller ej mina vänner men en dag kommer jag också ha det så!



Tack för en trevlig kväll vännen!

Han introducerade mig med två fantastiska låtar också, Jason Mraz - Plane och Gavin Degraw - Im in love with a girl. Lyssna på dom! Toppen låtar och dom ligger redan inne på min ipod så jag kan njuta på min promenad imorgon. 2 kg to go! Sen är jag nöjd.
Nu sova. Imorgon studentmottagning, Åsa som blivit stor och tar studenten imorgon. Grattis till alla i tumba som går ut!

det är lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer...

Kommentarer
Postat av: jossan

Det funkar inte :( Det enda som ändras är där uppe där min blogg står, men det blir bara beige inte någon bild. Men ska inte störa dig :P



Synd bara för att det blir så fint, men tack ändå



Kram. Jossan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback