måndag i all ära.

Om man inte jobbar. Jobbar man är det ångest söndagar och förjävliga måndagar. Idag är det sjukt fint väder och man blir på toppen humör när det är så. Vädret spelar verkligen in.
Och idag ska jag åka till Skärholmen med Emilia för inköp av present samt glo i affärer. Sådär bra som tjejer kan. Kommer nog bli riktigt trevligt som alltid.
Ikväll ska jag se på korpen fotboll, man är ju inte hejarklacksledare för ingenting. Annars idag har jag ingen som helst aning om vad jag ska syssla med. Förmodligen en skön promenad.

På tal om skärholmen också. Jag har slutat på Esprit. Dom behövde mig inte längre så nu har jag skaffat mig annat över sommaren. Så nu vet alla det också. Ska delvis ta över min pappas jobb som "fastighetsskötare" på Arvid Nordqvist samt ta hand om en del maskiner i produktionen. Bra betalt så jag dör inte och bra arbetstider. 7-16 måndag till fredag. Det innebär en skön sommar med pengar och att man fortfarande kan njuta av sommarkvällarna och helgerna framför allt.
Men sökningen fortsätter, jag tänker inte stanna på Arvid Nordqvist i hela mitt liv.

dom har glömt allt dom saknar på dan...

Kommentarer
Postat av: jennie

tycker jag är bra av dig, att du lämnat där efter det vi pratat om förut..hoppas det blir bättre på arvids. det verkar ju sjukt sköna arbetstider!,lyckans=)

Postat av: angelique

jennie: aråå det är bättre :) har ju jobbat där tidigare så vet hur det funkar, så det känns jätte skönt!

2008-05-26 @ 20:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback