helgen som varit.

Oj oj oj vilken händelserik helg måste jag säga. Fullt upp all the time. Men det har varit en dunder helg, har haft super roligt med underbart sällskap hela tiden.
Fredag börjar med att åka hem till Jimmy och äta pizza sedan mot Söder för att tillbringa hela kvällen där ute i Tanto. Jag och Jimmy fick dock vänta på alla slöfockar innan dom kunde ta sina söta rumpor till oss. Det var jag, Jimmy*2, GP, Danne och Hjalle. Sedan slöt vi upp en snabbis med Hampus med flickvän och vänner. Men ledsnade ganska snabbt och begav oss mot "en trevlig uteservering med infravärme" vilket blev Kvarnen.
Men det tog ett bra tag innan vi kom fram. Hann till och med försöka hjälpa en "stackars" gubbe vi trodde ramlat vid sin rullator. Fast fick snabbt veta att han gott kunde ligga kvar på marken. Haha. "Försvinn! Polis! Ni vill inte hjälpa mig!" Något i den stilen låg han och gormade.



Jag med GPs keps, Jimmy C´s tröja och Jimmy Ö´s väska. För att jag var hiphopare.

Hade riktigt roligt faktiskt. När dom flesta åkt hem och kvarnen var på väg att stänga gick jag vidare. Hade väldigt trevligt på nästa ställe Kvarnen också. Haha.
Lördagmorgon, 7.15 går jag upp. Blir hämtad av Jimmy kl 8. Dags att hämta hyrbil på Ekerö. Efter lite om och men har vi börjat hämta upp folk och mot Kolmården. Rosie, Danne, Jimmy, Jag, Ronnie och Anna som skulle överta hela djurlivet. Stannade dock i Nyköping för pitstop på Bolaget, Donken och Pressbyrån.
Väl framme så började vi med linbanan för att få en överblick. Efter det började vandringen. Kommentaren för lördagen var ändå "Var är vargen, var är vargen? DÄR är vargen! DÄR är vargen!" Danne såklart. Sjungandes på Imperiets låt "var är vargen" när vi började med att kolla på vargarna men såg inga. Men så fort sången börjat så kom alla fram. Bra jobbat Daniel. Haha. Det var förbannat roligt.
Dagen fortsatte i samma tecken.
Med trötta ben gick vi mot bilen. Rosie var vid det här laget redan full.
Gjorde ett matstopp på Nyköpingsbro.
När vi lämnat hyrbilen igen på Ekerö for vi mot Micke och Pia för att glo på Eurovision. Och vilket skräp. Jimmy somnade efter 5 bidrag.
Trött och eländig kom man hem med Sverige på 18 plats. Skön avslutning på den händelserika dagen.

                         

Självklart har jag ju (o)väntat mycket bilder från denna resa. Men det här är ett väldigt litet utbud av det vi såg på Kolmården.

Idag söndag har jag varit i stan och fotats på Modelhouse med Ackelila. Det var jätte kul och nu som jag trodde är jag mer fattig än en kyrkråtta. Trots att jag får lön imorgon.
Sedan nu ikväll har jag varit med Jimmy och fikat hos Micke och Pia. Efter det åkte vi till Jimmy för att se "Torkel i knipa" Vilken film sen. Haha. Nåja nog snackat.
Mer bilder osv. Kommer kanske imorgon.

livet innan dig kunde jag, utan och innan, jag kunde haft det så föralltid...

Kommentarer
Postat av: jennie

ohh tigrar, så sjukt fina...!!:)

Postat av: angelique

jennie: jaa jag vet :) har typ mest kort på dom. haha!

2008-05-26 @ 11:14:57
Postat av: jennie

typ ett av dom finaste djuren, synd att dom ärfarliga nnars hade jag haft ett som husdjur..:P

2008-05-26 @ 20:05:04
URL: http://jennieis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback