en trött tisdag.

Som jag inte ens kom ihåg att det var tisdag. Då är man verkligen med i matchen. Not. När jag vaknade av alarmet på mobilen imorse halv 9 trodde jag inte att det var sant. Så trött har jag inte varit på länge kändes det som. Det var sjukt. Ändå så somnade jag tidigt, runt 11 tror jag ändå. Vilket är ganska många timmar. Men tydligen inte tillräckligt.
Förstår inte hur det kan vara så ibland. Hoppas verkligen på att man är piggare imorgon. Då jobbar jag också nästan 2 timmar längre. Suck. Motivationen är på noll.
Vet inte vad det är men nu är det tillbaka. Var ju och kollade på korpen fotboll igår när grabbarna lirade, så följde Nattis med till min stora glädje. Slapp jag vara där själv! =) Grabbarna förlorade visserligen med 1-0 mot ett sopgäng men jag hade mer än trevligt med Nattis där vi satt och pratade om livet. Tack för den pratstunden gumman! =) Ibland behöver man bara lätta på hjärtat utan att det kanske är något allvarligt, bara allmänt.
Efter fotbollen fick jag skjuts hem för att äta och sedan åkte jag till Tuna pizzan för att kolla det sista på Hammarby matchen som visades. Måste säga att det var snygga mål.
Och idag har jag bara jobbat och tränat förstås.

Ibland vill man bara vara själv, inte tänka på någon annan bara sitta tyst och göra inget. Eller bara få ta hand om sig själv för en stund. Men ibland vill man heller inget annat än att ha sällskap, inget märkvärdigt bara någon. Idag är min mamma den någon.

och jag vill ta dig dit där hundarna kan springa runt, runt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback