en sån där fredag.

Som jag trodde skulle vara jobbig men so far har det varit toppen faktiskt. Började med att jag skulle åkt hem till Jimmy en sväng på förmiddan innan han och Rosie skulle fara mot stor stan men så blev inte fallet. Det slutade med att vi alla tre satt i min bil och var påväg mot Arlanda. Men eftersom att klockan inte var mycket alls så bestämde vi oss för att stanna i Kista Galleria för att kolla runt lite. Vi skulle aldrig gjort det.. Haha. Jag och Rosie blev kvar inne på Cubus bland annat och köpte kläder. Haha. Jimmy skickade sms till slut "Ring när ni är klara jag har gått vidare" Stackarn.
Men eftersom alla var smått hungriga så fick det bli att vi åt en bit mat på grekiska kolgrillen där. Så sjukt gott! Kärlek till tzatziki! Haha. Vi flummade runt lite till som vanligt och gick in i så få affärer som möjligt eftersom vi insåg att jag och Rosie gjorde av med pengar vi inte hade. På likadana kläder. Haha. Vi kommer vara snyggast i Magaluf.
MEN vi valde olika färger på topparna vi köpte såklart.
När vi väl var klara så åkte vi mot Arlanda och jag släppte dom där. Jag vill också åka med.. Synd att jag inte visste typ igår eller hade mer pengar, då hade jag inte bangat. Behöver veeerkligen komma bort nu känner jag. Bort från all skit här hemma.
Så dom får fira Norges nationaldag åt mig. =)
Nu ska jag åka och handla mat med pappa är det tänkt. Och sedan ikväll.. Jaa det var ju då en annan historia..

säg som det är för den här gången krävs det mer...

Kommentarer
Postat av: Rosie

Jag kan säga att jag drack hembränt vin åt dig också hahaha! =D Vi kommer vara så himla fina i Magaluf med likadana kläder varje dag!!! Puss puss gumman!!!

2008-05-19 @ 13:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback