02:18

Jag vet inte hur länge sedan det var jag var uppe så här sent utan att vara på någon form av fest? Länge sedan helt klart. Man har ju gått och blivit gammal och gaggig.
Det gick bra att hämta Rosie och Jimmy på Arlanda och fick göra ett stopp på mcdonalds i västberga på vägen hem eftersom att Rosie var hungrig.
Jag är glad att jag har mina vänner. Alla mina vänner. Vad skulle man göra utan dom? Jag hade då aldrig överlevt livet utan mina vänner. Tack för att ni finns.
Läste lite gamla inlägg från t ex februari förra året. Tänk va tiden går snabbt alltså. Det är över ett år sedan som jag och Jimmy gjorde slut och då var jag mest orolig över Ayia Napa resan osv. Och idag är vi hur tajta som helst. Bara en sådan sak är ju helt fantastisk.
Som nu efter jag hämtat dom från Arlanda orkade inte jag och Jimmy sova så jag följde med honom hem och glodde på några Svensson svensson avsnitt. Dom är ju underbara! Haha.
Men liksom det trodde jag nog aldrig för ett år sedan, att vi kunde bli så sjukt bra kompisar. Jag är mer än glad åt att det är som det är. Kommer nog bättre överens nu än vi någonsin gjort. Och det är nog tackvare allt vi gått igenom tillsammans förut. Plus att båda har mognat himla mycket sedan dess också.
Jag är bara super glad åt våran vänskap verkligen =) Kan inte begära annat.
NU ska jag verkligen sova, klockan är alldeles för mycket och jag är alldeles för trött för det här.

dagen vet vad som väntar dig, att natten kommer och hämtar dig...

Kommentarer
Postat av: Rosie

Du kommer alltid ha dina vänner med dig! Iaf mig och Natta!! =D Oss blir du inte av med hahaha!!

2008-05-19 @ 13:59:32
Postat av: angelique

rosie: haha nää och mig blir du inte av med så lätt heller! muhaha :D klart jag inte vill bli av med er heller skrutt! :D

2008-05-20 @ 12:20:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback