underbart väder.

Hoppas det håller i sig bara. Ser dock mörkt ut att det ska vara fint på lördag.. Såg i DN att det är den dagen som det ska regna av veckan som är kvar. SUCK. Självklart är det så. Men Lida Country festival hotas inte för det =)
Sitter och väntar på kollegan Peter så vi kan köra igång maskinen, kan i och för sig göra det själv men roligare att sitta här. Haha.
Absolute Summer 2008 är faktiskt en väldigt bra skiva, tack Jimmy! La in den på Ipoden igår och är väldigt nöjd. Många låtar man känner igen och andra man inte hört, så det är en salig blandning. Så som jag gillar.
Höll på att försova mig imorse. Jag har alltid varit klar så tidigt och kommit till jobbet väldigt tidigt så jag tänkte bara "blunda lite". Swosch, så var klockan kvart i 6 och vanligtvis går jag upp kl 05.20 och åker 06.10 eller kvart över. Ingen bra idé. MEN jag hann väldigt bra faktiskt.
Bra väder och löning, kan inte bli bättre. Joo kan förvisso vara lite piggare. Lill-lördag är det också dagen till ära. Haha. Snaaart helg. Längtar som fan.
Nää nu får han ta och komma. Börjar tröttna. Lunch om 1 timme och 15 min. Och 45 dagar kvar till Magaluf!! =)

jag kommer aldrig tillbaka hit igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback