fan va skönt.

Det kommer nog bli till att åka runt lite under sommaren iallafall vad det verkar som. Fantastiskt! Jag som trodde att det skulle bli en tråk sommar som man bara längtade till Magaluf i början på augusti. Och så kommer det självklart fortfarande vara. Men hinner runt lite innan dess. Trots jobb! Och hur nice är inte det.
Sjukt bra.
Blir nog Västerås och Big Meet nu på lördag, om mina föräldrar orkar vänta en dag med att åka. Vilket dom lär göra. Underbara dom!
Hoppas även på Eskilstuna som verkar rinna ut i sanden? I sådana fall är väl det om två helger? Nåja. Iallafall.
Och helgen efter det, 18-20 juli blir det ÅHUS! Yes! Trodde inte jag skulle få åka i år heller, men det löser sig. Missade ju förra året då mina fd lagkamrater i Tumba lirade där. Skulle ju till ayia napa i samma veva där så det var lite trist att man missade. Men jag tar igen varje minut i år istället.
Tänk att ett samtal kan göra så mycket alltså. Åhus som är sjukt kul. Ska dock inte spela men kul iallafall. Har ju Robin, Tim & co. att glo på när dom lirar. Vilket kommer bli en jävla syn tror jag. Haha.
Så blir till att åka fredag och komma hem söndag. =) En as rolig resa med andra ord. Dock hoppas jag att Rasmus som ska med har körkort så slipper jag köra. Haha.
Nu är jag as taggad inför dessa helger. Det blir inga tråkiga helger hemma bara. Så nu blev jag betydligt gladare än vad jag var innan.

Efter jobbet var jag ut och gick i vanlig ordning och sedan var det bara att duscha och åka till Media Markt med familjen. Vi var där nog en timme kan jag tro. Haha. Och handlade en del också. Men jag hittade inget av det jag letade efter, säsong 6 av Scrubs min bror påstår att ha kommit ut, första säsongen av Svensson svensson och Jakten på lycka. SUCK. Så det blev Oceans twelve istället. Det är bra det med.
Sedan åkte vi till thai stället som finns i närheten och köpte hem mat. Och ack så gott det var. Så det blir det till matlåda imorgon. Smarr smarr.
Och nu ska jag lägga mig och glo på film eftersom att fotbolls em är slut. Tråkigt men sant.
Imorgon väntas en ny dag och Rosie ska vaxa mig och min mor =) Tydligen ska pappa ha över sina gymnasieelever för att skriva dykpapper och grilla här. Så det blir ett jävla spring.

för det är ett nytt spel och jag vill inte vara med...

Kommentarer
Postat av: Rosie

Oooh lite lammkött hahahaha!

2008-06-30 @ 23:10:11
Postat av: angelique

rosie: hahaha jaa jag menar det :P

2008-07-01 @ 07:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback