at work.

Och det är fredag. Det märks i hela huset faktiskt, allt går på halvfart i produktionen och man är mera uppåt än alla andra dagar. Sjukt skönt. Så ska det inte regna något idag vilket känns ännu bättre. Inte kul att behöva ha paraply på grönan ikväll. Är taggad till tusen faktiskt! =) Det blir man när Håkan är i farten.
Mer ikväll vet jag inte vad som händer, men det löser sig. Ska ju ändå upp ganska tidigt imorgon samling 9.30 vid Salems tält. Jag hoppas allt går bra för mig. Haha.
Gick ju och la mig vid 21 igår så jag är pigg och tror det kommer hålla hela dagen samt kvällen, det kan behövas när man går upp 05.20 varje morgon och ska vara ute hela kvällen. Man vill ju vara hyggligt utvilad imorgon också, annars pallar man knappast hela dagen på Gubbängsfältet.
Matchtider, 10.40, 14.00 och 19.00. Spännande hur det kommer utvecklas.
Så idag blir det chill bara, ca 2 timmar jobb och sedan städning. Känns inte jätte kul men skönt när det är fredag här faktiskt. Så kan man gå tidigare än kl 16. Fantastiskt skönt! Har verkligen ett bra jobb när det är sommar och allt. Klagar inte någonstans. Bra lön, skönt jobb och utmärkta tider.
Kanske dags att ta tag i saker och ting eller kanske hjälpa pappa när han fixar med sina grejer. Titta på kan jag väl ändå göra.
Vad har ni för planer för dagen?

Midsommar är kirrat också. Kommer bli hur kul som helst. Håll tummarna för vädret bara!

för allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va...

Kommentarer
Postat av: stina

den 12:e juli ska jag se kent här i eskilstuna, och vet du vad att nu kommer håkan också, som förband :D tjohoo!

Postat av: stina

375 :D

2008-06-13 @ 22:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback