underbara fredag.

Fast det känns som typ tisdag? Jag vet inte men skumt är det. Trodde aldrig den här veckan skulle ta slut, den har varit oändlig. Helt hemskt. Suck.
Men snart är det över. Finally. Kommer sluta mycket tidigare idag vilket uppskattas oerhört mycket. Vill bara hem och lägga mig i min säng.
Har dock varit duktig hela veckan och gått upp tidigt för att ut och power walkat. Samt gjort armhävningar och situps. Inte många men bättre än inga. Haha. Man är ju inte starke adolf själv direkt. Men duktiga duktiga jag =)
Hoppas bara att jag orkar hålla i det så man är i någorlunda form till Maggan. Hahaha. Dessvärre tror jag väl inte det men hoppas kan man alltid.
Men idag blir det en bra dag iallafall. Tror jag. Förutsättningarna är bra. Slutar tidigt, kanske färgar håret (väntar på svar) äter god middag (grekiska kolgrillen) och förmodligen in till Söder ikväll med lite folk. Nice helt enkelt.
Måste få iväg tankarna på annat.
Imorgon är det grillning hos Acke som det ser ut. Sedan kanske vidare till Danne, who knows =)
Söndag kommer Robin & co. Hem också. Vill man eller orkar man höra på deras bravader i stackars Alanya? Vet inte. Skeptisk och sugen på samma gång. Haha.

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback