solig torsdag.

Still not great. Men ändå inte ett helvete. Än. Idag har det känts ovanligt bra. Jag är förvånad, men också lättad. Skönt att slippa må skit en liten stund. Har inte tänkt så mycket på pappa så kan vara därför. Har varit lite nojig över ett sms jag fick igår från Fritidsresor om att min "slutbetalning" inte var betald. Fick rätt ont i magen eftersom det var på över 10 000kr.. Men det var inget som tur var. Bara 200kr som skulle betalas eftersom Jimmy åker istället för Hjalle. Puh. Kan säga att jag blev väldigt glad över den nyheten. Kan vara därför jag inte hunnit tänka så mycket. Tacka gudarna för det.
Det är super skönt väder ute också. Håller tummarna att det håller i sig i eftermiddag också så jag kan sola lite. Man vill ju inte vara blekfis i Åhus heller.
Och min förkyldning vill inte heller ge med sig och till råga på allt den fantastiska mensvärken. Den är inte nådig alltså. Fy fan. Citodon får hjälpa mig under dagen. Tog efter lunchen så jag kan köra hem sen. Den håller ju i längre än så men då är man inte helt väck när man ska köra.
Snart helg. Det ska bli skönare än skönast. Dock längtar jag mer till nästa helg då det är Åhus =) Men den här helgen blir nog säkert bra på sitt sätt också.
Helg som helg eller något.

jag undrar vad som händer i vår del av stan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback