paintball och stuff.

Ja helgen var minst sagt händelserik. I fredags var vi som sagt (?) i Näs och solade och badade, inget mer med det. Små mys hos GP efter det med några stycken men alla verkade vara sjukt trötta efter veckan samt värmen så det blev ju tidigt hem.
Ladda för paintballen.
Lördag, små stress och laddade för paintball. Iallafall killarna, jag och Emelie var väl mest nojiga över hur det skulle bli. Vi och 9 grabbar kändes ju sådär.
Vi åkte fel ett par gånger då det visade sig vara fel adress dom kollat upp och vi kom ju såklart 30 min försent. Bra jobbat! Jag och Emelie satt väl mest och svor i bilen över värmen, alla impulsvändningar och att klockan gick. Det vände ganska fort som tur var.
Väl framme vid paintballen visar det sig att Jocke (Yogin) jobbar där. Haha inte pratat med killen på ett par år eller så? Nåja, vi fick ta camouflage overaller ca 10 storlekar förstora som vi skrattade gott åt och gå till den angivna platsen för genomgång. Vi var rena rama 50 cent allihopa.
Börjar som uppvärmning med "kaninen". Johan var offret. Han fick ta på sig en brun kanindräkt och en massa kulor i bössan och sedan springa för efter kom vi. Haha. Det var roligt, stackars Johan bara!
Sedan delades det upp lag och 3e världskriget var igång.
Fegt i början men sedan var det bara "kötta" som var i allas huven. Haha. Jävlar va roligt det var! Fick en fin pärla på benet som nu har skiftat färg ett par gånger. Men det var det värt.
Gjorde inte så ont som man trott, men fick ju inte massa skott på mig heller. Som tur var? Färg i håret, genom svettig, smutsig och nöjd efter att ha krigat i skogen.
Allting avslutades på grekiska kolgrillen i tumba med delar av dom som var med. Självklart efter vi varit hem och duschat.
Sedan blev det party. Jag borde avstått tror jag. Värmen och tröttheten tog kol på mig och kvällen blev minst sagt galen.

Söndagen spenderades i Barkaby outlet med Jimmy Ö och flickvännen Emelie. Nice och man fyndade lite trots allt. Träffade till min förvåning även Ogge där. Robin "Trodde aldrig han skulle känna igen dig efter åhus!" Haha, nej inte jag heller. Måste gjort ett fantastiskt intryck. Eller något.
Bilder på g.

du förtjänade en nominering för rollen du spelade...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback