och det får jag betalt för.

Ibland undrar man faktiskt. Det är för bra för att vara sant. Inte alltid men just nu. I två dagar har jag chillat och haft så jävla roligt med Peter. Haha. Folk måste tro att vi är störda på riktigt. Driver med allt och alla, gör lite som vi vill, och gärna ingenting och letar fel för att tiden ska gå. Imorgon har vi riktigt stora mission som, bolaget och tatueraren i sundbyberg. Låter som en betungande dag? Njaaaa. Inte när man får betalt för att göra sådana saker. Haha.
Idag har vi.. Varit på posten och vägt ett paket, försökt lära städaren att köra en av truckarna på lagret, gått runt i huset och chillat, solat på taket och inte att glömma, fikat. Jag åkte hem 20 över 1 idag.
Och det här får jag betalt för?!
Lugnet före stormen vill jag nog lova. MEN endast 2 veckor kvar nu, sedan är det MAGALUF! Jävla skit as piss nice ska det bli!

Åkte till skärholmen med Akhila idag också. "Jag ska då inte köpa något" Var det första jag sa och inte skulle sagt. För VEM kom hem med mest kassar? Jo jag. Suck. Jag kan inte hejda mig ibland. Rea är rea helt enkelt. Måste få unna mig ibland trots min fantastiska utlandsresa om 2 veckor. Lönen dyker ju in imorgon så det går ingen nöd på mig dom första dagarna iallafall..

Börjar fundera på varför jag har sådana konstiga känslor i magen, ibland är det som om jag dör av saknad och ibland är det total lycka. Jaa jag är tjej och allt sådant där tjafs, men haaallå!? Finns ingen logisk förklaring, om inte jag vet, hur ska då någon annan veta. Det är sommar, thats why.
Där fick jag min förklaring. Utmärkt!

jag gick runt och mumlade, jag sa inget mer...

Kommentarer
Postat av: Robin Peteri

haha vilka jävla problem du har!

Postat av: angelique

robin: hahaha jaa det är dagens i-landsproblem jag lovar :D

2008-07-24 @ 20:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback