never more.

Usch är äcklad och bara försöker lugna ner mig just nu. Den här dagen blev verkligen annat än vad jag tänk mig..
Lugnt och soft vid maskinen hade jag trott. Nej nej, tji fick jag. "Du ska rensa bort allt som ser oanständigt ut här inne och ta bort alla tidningsurklipp som sitter överallt, för det kommer en som förmodligen vill hyra det här utrymmet"
Jag står mest och gapar och kollar runt. Det som det snackas om är något som kallas rökeriet. För många år sedan rökte dom bland annat lax där inne, alltså, ett extremt stort badrum som luktar fisk, fisk och åter fisk. Jaa bara det är ju lagom mysigt att gå runt i. Men det bekymrar mig ändå minst. Alla små rum där dom hade allt från förvaring och avspolning i ser ut som i Saw filmerna. Dock är det ju ljust där inne plus att det finns fönster.
MEN hela känslan är bara riktigt kuslig.
Lukten, vara instängd där helt solo samt att det enda man hör är fläktar när man går runt där, får iallafall mig att bli mer harig än vad jag redan är. Kan beskriva det som panikångest ju längre in man kommer och man vet att, får någon tag i mig nu är det för det första ingen som hör mig och för det andra är det lååångt till närmaste dörr ut.
Jag mår smått illa när jag är där. Har fått gå ut flera gånger för att lugna ner mig. Och jag har inte kommit halvvägs..
Usch blä och urk. Ville bara skriva av mig detta. =) Mår redan bättre. Men känslan av att gå tillbaka får det att krypa längs ryggraden.

det gör inte ont när kicken kallar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback