jag lyckades.

Med det jag inte trodde att jag skulle lyckas med. Somna i massagestolen. Haha. Det låter som världens lättaste grej men jag har liksom inte trott att jag faktiskt kan lyckas. Men JO! I did it.
Har känt mig rätt trött idag men det har ändå funnits lite och göra. Fast 10 pallar som annars tar max 2 timmar om det går utan problem inte gjorde det dock, tog mer än 4 timmar eftersom det krånglade heeela tiden. Inte as kul.
Så när jag äntligen fick min kl 14 rast, kl 15 istället så satt jag på kajen ett tag och sedan upp till massagestolen för 2a gången idag.
Då hände det. Haha. Ett program tar 15 min. Jag var där i 30 min. Vaknar och tänkte "men hallå varför rör inte stolen på sig!?" Så ser jag på displayen att det är slut och kollar sedan på min egna klocka att, jaa det har gått mer tid än förväntat.
Förut har jag hållit på att somna, eftersom det är ju jäkligt skönt, men vaknat till när det slutat. Inte nu.
Är man slut eller är man slut?
Jag är slut som artist helt enkelt. Säger upp mig som människa. Jag ska ta det lugnt ikväll iallafall. Det tar tydligen hårt på mig att arbeta. Eller jaa, iallafall försöka få dagarna och gå. Ta kartonger från ett band är inte ansträngade, bara långtråkigt.

för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback