inte långt kvar till helg.

Inte direkt, hmm vad kan man säga 2 dagar? Eftersom jag inte jobbar speciellt mycket på fredag. Nice.
Idag var det inte as kul att gå upp. Huur trött som helst. Har fått någon konstig vana att vakna 1h & 30 min innan jag ska upp och sedan 5-10 min innan klockan. Vad fan är det för stil? Och jag kan inte säga att det är för att jag är utvilad, tvärtom. Så varför vaknar jag? No idea.
Igår blev inte alls som jag tänkte mig, eller joo det mesta men det drog ut på tiden.
När jag kom hem var det snabbt ut för att hinna sola en skvätt, ungefär 45 min as jävlar skönt. Sedan hämta mamma och efter det börja tvätta och städa bilen. Det behövdes. Kom ju på mig själv att jag var tvungen att kolla oljor och annat stuff eftersom att vi ska åka långt med den stackars bilen. Haha. Och självklart behövdes det mesta fyllas på. Oops.
Och kylarvätska ska jag aldrig köpa! Fy fan. Det är ju ett virrvarr av olika sorter och så ska man veta vilken just jag har? Mycket kan jag om bilar men det där var outstanding.
Träffade Carro och Sailor på statoil när jag skulle in och handla det. Trots Carros hjälp och även hjälp från en som jobbar där åkte jag därifrån tomhänt. Ska tillbaka idag för en närmare koll för att se vad jag ska ha. Haha.
Vilket jidder det blev. Nåja, bara jag får tag i det som det ska vara är jag nöjd.
Så är inte chefen här idag heller, as skönt! Haha. Inte för att det gör jätte stor skillnad mot vad det brukar vara men det är själva grejen.
Och nu kanske det är bäst att jag kilar och glor på nån maskin eller dylikt. Då ser det iallafall ut som att jag jobbar.

jag vet att du är ledsen, jag är ledsen med...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback