hemma igen.

Med blandade känslor och en trött och sarjad själ. Okej så illa är det inte, men jag har haft piggare dagar. Kom hem vid kl 22 igår efter en fantastisk helg av fullkomlig lycka. Haha. Sjuk från början till slut.
Sitter iallafall på jobbet och gör inget, det finns verkligen INGENTING att göra. Blä. Då blir man ju också as pigg?

Åhus iallafall, sjukt kul. Trots spöregn ett tag på lördagkvällen, lång dit och hemresa och ett par timmar i Kristianstad utan resultat.
Vi kom fram vid 21 tiden som planerat i fredags. Själv körde jag första biten så jag hakade på en redan full Tvärn efter Jönköping, sedan var det fest. När vi kommer ner hamnar vi på en "ungdomscamping" i form av Åhus IP. Misslyckat försök i att få upp tältet som bara Tvärn däckade i första natten och som var slängt på söndagmorgonen. Festen var igång.
Träffar huuuur mycket folk som helst. Tvärn söp bort sig från oss och Agge och jag var då med Kim och Nolan. Vi gick mot hamnen där jag gav upp och mötte Robin & co. Sedan hängde jag med dom resten av den sjuka fredagskvällen, vilka sköna grabbar det där är! Haha. Tur att det fanns en madrass över hos dom så jag slapp gå tillbaka sådär på morgonkvisten.
Lördagen tillbringades mesta dels i Kristianstad där vi skulle hitta en ny megafon åt Jakan folket eftersom dom hade haft sönder sin första. Vi var där hela dagen och avslutade på Systembolaget eftersom det var stängt i Åhus. Jag som är liten och klen och skulle köpa mest fick hjälp till slut av en väktare med att bära till kassorna och ut där äntligen Robin kom och hjälpte mig. Hahaha. Sjukt kul.
Lördagen fortsatte med grillning vid tältet med Kim, Nolan, Tvärn och Agge och sedan kom regnet. Lekar i form av "mormor" och nån rackarns ordlek jag fick spunk på. Haha. Hamnade till slut efter mycket om och men vid stranden. Vissa blev lite överförfriskade och andra sov i bilen. Men hur rolig kväll som helst!
Söndag, äntligen lite beachhandboll eftersom lördagen blev kort visit där. Fick som jag ville med att se på grabbarnas match på centercourten. Jag får oftast som jag vill och Tvärn och Agge tillbringade tiden på minigolfen då. Haha.
Väl påväg hem så blev det tvärstopp vid Kolmården pga trafikolycka. Inte as kul men det gick snabbt över och vid var hemma hyggligt ändå. Sa ju det!
Hur kul och sjuk helg som helst och alla som missade det missade verkligen en av dom roligaste helgerna.
Mycket mer hände ju såklart men inlägget är långt redan nu så det får va. Bilder kommer senare.



Packade och klara. Helt enkelt.

plötsligt hamnar man väl under en spårvagn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback