det var den helgen det.

Man längtar som fan till fredag och att arbetsveckan ska vara över, swooosch så är det måndag innan man ens hann blinka. Blä. Likadant nu faktiskt. Jag räknar sällan med söndagar. Det är en dag som oftast är pisstråkig filmdag och annat chill. Jag är nämligen sällan bakis så för mig är det ingen "bakisdag" som man brukar säga. Men när man väl är så är det uppskattat med söndagar.
Söndagar ska tillbringas med den/dom man tycker om helt enkelt.
Över till något mindre deprimerande. Helgen som varit. Haft skit kul faktiskt. Fredag som såg ut att bli en flopp vände och blev bra. Vi skulle ju åkt in till stan men eftersom att vädret inte tillät det så fick det bli att åka till Jimmys föräldrar och sitta där och ha det trevligt. Jag och andra Jimmy gick vidare till en Kim som bor i närheten och var där ett tag innan det blev dags att vandra hemåt.
Gårdagen lördag då. Den bjöds på grillkväll hos Akhila med Michelle, Sofie, Sarah och Gabban. Efter väldigt mycket om och men med den stackars grillen som jag och Sarah avsagt oss helt den kvällen ändå fick ta hand om så blev allas kött fin fint grillade. Och festen kunde börja. Började dock hårt för vissa. Haha.
Mycket tjejsnack (skit snack) och minnen så gick vi över till Tvärn där det var 50års fest för hans mor Yvonne för att gratulera på den stora dagen. Där var det ju lite drag för vissa också. Vi gick sedan tillbaka till Akhila för att se vart kvällen leder. Slutade med att jag, Sarah och Gabban hamnade på TB´s. Haha. Underskattat ställe egentligen. Vi hade as kul och dansade dom stackars två timmarna som var kvar.
Så efter en lyckad kväll blev jag, Jimmy och Gabban upplockade på vägen av min granne Robban med flickvän Raili. Skönt som få.

                           

Oj, lite mycket bilder och ett as långt inlägg. Men va fan. Ni får ta det. Enjoy!

ibland är det så, säg som det är, för den här gången krävs det mer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback