den här veckan är redan över.

Enligt mig själv har jag jobbat klart den här veckan och sitter i bilen påväg till Åhus. Vaddå måndag? Det är redan fredag. Haha. Nåja lite önsketänkande har ingen dött av. Iallafall inte jag.
Gårdagen bestod utav ingenting. Satt och chillade vid datorn, en uber bra grej som Gabban tipsade om, lastfm.se. Me like! Prova om ni inte redan gjort det, jag är såld.
Sedan gick jag och mamma iväg och handlade efter jag solat lite för att inte vara blekfis i Åhus. Vilket uppskattas nog av alla om jag inte är.
Fick två böcker också faktiskt, har snart läst ut Håkan Hellström så då är det dags att börja på nå nytt. Svensk maffia och Mia Törnblom, så dumt! fick jag. Hoppas dom är bra nu också.
Sedan blev det att laga mat och glo vänner. Säger ju det, dom där rackarns söndagarna alltså.
Så kanske det inte blir bättre av att det är tomt hemma, och tyst.
Juste jag fick mitt hår färgat av Sarah i lördags innan grillningen också. Det blev ju fantastiskt bra! Som alltid vad annars. Men jag är skit nöjd =) Tusen tack vännen!
Som sagt inget är planerat denna vecka mer än Åhus på fredag. Vila upp sig lite kanske. Är ju faktiskt ute och går varje morgon kl 5 OCH gör situps och armhävningar, det ni! Trodde inte jag skulle hålla i det, men det går av bara farten. Och jag behöver det verkligen.
Nu är det morgonronden som står på schemat. Sedan massagestolen. Det var min måndag på jobbet det.

och känn dig inte skyldig om du möter mig där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback