jobbet, igen.

Jag trodde faktiskt att jag skulle bloggat tidigare härifrån, men icke det. Och joo jag har haft ganska segt, fast inte så segt som jag trodde ändå. Vilket jag bara ser positivt. Haha. =)
Så när jag skrev sist kom en grupp på 9 personer, också den första av tre möjliga. (Varav den sista gruppen kom inte, självklart den som skulle varit här tidigt imorse.....) Dock såg man knappt röken av dom för, dom kom, stängde dörren. Thats it iprincip. När jag insåg att jag inte kunde göra mer så möblerade jag rummet som Martina skrivit på en lapp att det var bra om jag gjorde, vips 20 min senare var det klart, inkl. torka av alla borden och whiteboard-väggarna som finns. Jahaapp. Det var min sysselsättning för denna dag. Så jag fick hjälpa Sessa på Top Talk en sväng (vilket var typ och stå och glo...) för där uppe har dom något viktigt mingel och grejs. Sedan var det lunch och det var väl inte heller någon höjdare, nå pastajox med dylikt i. Nåja det bästa med lunchen var att läsa sport expressen. Haha.
Sedan har jag väl mest suttit här och glott på Nelly.se som fått in massa nytt tydligen och hjälpt Sessa en sväng till. Men ändå höjdpunkten på dagen var när pappa kom hit för drygt en timme sedan. TJOHOO! Någon att prata med och ta min 4e kopp te... Har tok fastnat för "four red fruits". Jag som var så glad över sällskap och någon att prata med tog fram lite frukt och kakor, pappa var så nöjd så. Tyvärr stannade han inte så länge, typ 30 min eller så.
Så nu är jag ensam, igen. Eller okej, Synsam är här och har olika föredrag varje halvtimme och nu är det sista som ska in och lyssna, så dom kommer vara klara om 30 min, vilket betyder att jag då får gå hem. Finally...
Skönt att komma hem sen och bara få tänka på helg. God mat, godis och bara slappa. Det är toppen, iallafall vad som känns nu. Jag är ganska mör i min kropp kan man säga. Ett skönt bad när jag kommer hem kanske? Med min strawberry peeling. Tror så. =) Iallafall en varm skön dusch. Heelt klart. =)

image555

Top Talk, dock har vi plockat bort den här möbleringen och ställt en buffé vid fönstret och ståbord här närmast och fåtöljerna längst ner med bord. Faktiskt väldigt fin den här sviten.

Och eftersom jag måste bara nu sitta och vänta på att dom ska bli klara där inne med sitt lilla möte så får jag väl roa mig med att glo runt på nätet. Skönt att ha betalt för ingenting.

ta min hand och visa mig vägen...

Kommentarer
Postat av: Clara

det e ju alltid posetift, rummet va fint i alla falla ;) gillade den gröna mattan :)

Postat av: angelique

Clara: Absolut, det är en skön miljö att jobba i faktiskt :)

2008-01-25 @ 20:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback