åter hemma.

Skönt som få. Tur att gruppen jag väntade på blev klara 10 min tidigare än beräknat, så jag satt i bilen 16.45, bra jobbat. Jag hade i och för sig förberett ganska mycket så jag iprincip kunde dra på en gång. Vilket jag nu nästan kunde. Duktig som man är. Trist bara att när man kör hem den tidpunkten är det kolsvart ute. Blä. När pappa åkte var det till och med SOL! Orättvist. Då skulle det vara underbart att köra hem.
Väl hemma tog jag mig en riktigt skön dusch och efter det satte jag mina stackars fötter i mitt fotbad som man kan ha utan vatten, vilket jag tycker är bra för då slipper man tänka på sådant och bara får värme och massage, så som jag vill ha det. Och jag hann knappt kolla på 3 avsnitt på vänner och lägga mig ner i sängen med en mysig filt och nya tofflorna på innan jag somnat. Poff. Där sov jag. Fast bara i kanske 15 min eller så. Men ack så skönt det var. Skulle kunna gå och lägga mig nu faktiskt, men det ska jag inte. Vaknar så tok tidigt imorgon då och det vill jag inte.
Plus att jag ska vänta på Victor och hans söta hund Casper. Mys mys med båda favorit killarna. =) Med all garanti lär jag somna så fort han kommit. Haha. Kul tjej jag är. NOT. Imorgon väntar Sverige-Norge kl 13 och sedan ska jag åka till idro för att vara prisutdelare i USM, mamma sa också att hon skulle hålla mig sällskap vilket jag tycker är en utmärkt idé. Mer än så vet jag inte om morgon dagen faktiskt. Söndag match. I Linköping. Hurra.
Nu ska jag ge mig på något annat än dator för börjar bli toktrött. Haha.
Är väldigt glad också för idag kom tågbiljetterna till Göteborg som jag beställde häromdagen. Så sjukt kul!

dom kommer kliva på dig igen...

Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja, vad är det som gör att man somnar? Det är jättetråkigt ju! =( Fast jag tror att det är deras fel..de ger en sån trygghetskänsla att man slappnar av så mkt o då blir man trött! :P Känns bra o skylla på dom ialla fall! (A)

Postat av: angelique

Cissi: Haha jaa måste vara något sådant! :D Jag kommer iallafall skylla på det ;D

2008-01-26 @ 20:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback