vår.

För att liva upp det här på bloggen tänkte jag visa några stulna bilder från Emelie, när vi var hos Hjalle i lördags. Har inte lyckats fånga Nattis på msn och få bilder från henne som jag kan lägga upp här så vi börjar med Emelies bilder. =)

           

Så det var några st. Det var väldigt roligt i lördags iallafall. Blev väl på tok för mycket för vissa, men vad gör det om hundra år? =) Huvudsaken är att man har roligt! Och det har vi. I helgen, eller snarare på lördag blir det party party hos Johan, fick jag höra alldeles nyss. Många som fyller år i veckan så vi måste ju ta och fira dom. =) Stort grattis till Jocke som fyller år idag! =)
Men idag när man varit ledig en sådan här fin dag så måste man ju fördriva tiden och försöka att inte tänka så mycket. (Vilket inte är speciellt lätt..) Jag har städat rummet ordentligt, tvättat bilen samt varit med pappa och handlat mat. Imorgon är det promenad som står på schemat. Hann ju inte med det idag. Men rensa tankarna är vad som behövs efter allt som hänt.
Men ikväll är det träning iallafall efter två veckors uppehåll, även blandade känslor där vill jag säga.
Skriver kanske ett inlägg efter det.

Hörde just av pappa att han kommer nog åka och jobba som dykinstruktör i Monaco på ett kryssningsfartyg också. Super spännande, men kommer vara jobbigt att han inte kommer vara hemma på massa månader. Hans dröm, klart han ska ta jobbet!

något säger mig att du blir borta en lång lång tid...

Kommentarer
Postat av: stina

men gumman, varför? :S


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback