svåra val och jobbiga tankar.

Ungefär. Tankarna flyger runt som aldrig förr. Och man får sig allt en tankeställare när man lunchar med mamma och pratar om livet. Verkligen. Hur ska jag göra? Jag vet inte. Det är jätte svårt. Tar varje dag som den kommer. Känslan kommer bestå. Det blir inte lättare av vad pappa tycker. Men så länge man lyssnar på magkänslan och kör sitt race så tror jag det håller. Jag har alltid gjort så. Kanske inte alla gånger håller och blir bra men för stunden känns det bra. Jävligt bra.
Idag fyller faktiskt självaste Håkan Hellström 34 år! Det pinsamaste är ju att jag själv inte visste det förens en vän talade om det för mig imorse. Riktigt pinsamt. Nåja, han fyller år och om 10 dagar är jag och Jessica i Göteborg och har det jävligt nice. Den resan behöver jag mer än mest just nu. Håkan är svaret på alla mina frågor. Som jag sa till mamma idag "Är det någon jag alltid kommer att älska så är det Håkan Hellström" Vilket jag också tror är sant. Inte för att resan börjar närma sig och boken och allt som snurrar runt killen nu. Utan för att han verkligen har svar på allt, spelar ingen roll vilket humör man är på, han funkar i alla lägen.
Och eftersom det är mycket som går runt i huvudet och även magkänslan så funkar det alltid att kolla på skor. Hittar ju alltid något och även denna gång. Men det får vänta tills nästa månad tror jag =)
Så därför har jag nu kollat på mobiler på nätet. Hittat två i min smak faktiskt, men det kommer jag inte köpa förens efter sommaren kan jag tänka mig. Men alltid kul att kolla.

 

Dessa två står på önskelistan för tillfället. Fast jag har inte tittat så mycket på funktionerna mer än att det är Walkman (vilket jag gillar) samt färgerna på dom! Mysiga som få.
Men nu ska jag ut och gå en vända till, har ju varit på promenad 30 min redan idag, men ska nu gå med Cissi, tror vi båda behöver det. =)

kan du älska mig, som raketen älskar explosionen...

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tänker på dig!

Postat av: angelique

stina: tack du är så söt gumman :)

2008-04-03 @ 11:27:13
Postat av: Emelie

Den där rosa mobilen är så fin! Vill också ha en. Haha.. :)

2008-04-03 @ 12:42:58
URL: http://eemeliee.blogg.se
Postat av: Mary

åh vill också köpa ny mobil! min börjar bli kass:/ men det är väl för att jag tappar den helatin...haha.

På lördag ska vi ha kul igen Ange! :D

2008-04-03 @ 23:08:34
URL: http://maryias.blogg.se
Postat av: angelique

emelie: hehe jaa visst är den! super sööt :D

mary: haha, men smart hurru! du får ha den i en "mobilpåse" runt halsen numera :D haha!
jaa på lördag ska det blir super kuul!

2008-04-04 @ 10:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback