solig tisdag.

Det har varit jätte fint väder nu i flera dagar. Vilket jag defenetivt inte tackar nej till. Synd bara att jag inte kunnat tillbringa mer tid i solen.
I söndags så var det ju dag två på gesällprovet för Sarah och precis som jag trodde klarade hon sig fin fint. Grattis gumman! =) Och själv är jag jätte nöjd med permanenten. Ett av tre moment hon fick mvg på. Told you so.
Igår skulle jag varit ute och gått med Cissi men blev inringd till jobbet 11-18 tid och jobba på lagret. Det kallar jag greatans. Så nu har jag jobbat in min karensdag. Känns toppen. Så igår var en skön dag helt klart.
Dock väldigt omtumlande också. Min favorit nr 2 på jobbet har nu också sagt upp sig. Kändes ju lagom kul att dom jag tycker bäst om kommer försvinna. I och med det har det öppnats nya dörrar för mig också förstås. Men vet fortfarande inte riktigt hur jag ska göra.
Fick erbjudandet att ta över hela herravdelningen efter Tina som slutar 10 maj. Jag är extremt kluven. Super kul och smickrande att få ta över den största avdelningen på jobbet. Men kommer jag klara av det? Chefen tror ju på mig så varför inte. Men jag får fundera tills på fredag iallafall. Så mer om det då.
Idag tisdag då. Spännande dag. Ska gå på en promenad, luncha med mamma och sedan kan jag inte säga mer förens jag själv vet mer. Säger bara att jag är nervös helt klart. Kommer nog gå bra. Hoppas det bara. =)
Ledig imorgon också vet dock inte vad jag ska göra. Det visar sig. =) Är det fint väder så blir det nog till att tvätta bilen.
Torsdag jobbar jag as sköna tider slutar kl 18 och ska efter det på studentskiva. Haha. SO last year!
Nä bäst jag tar mig i kragen och går ut det är ju så härligt väder. =)

Tror jag verkligen ska lita på min magkänsla, det känns riktigt bra nu. Vilket det lär fortsätta med. Men ska nog inte ropa hej än. Tar fortfarande dag för dag. Men jag gillar iallafall känslan.

vi borde skratta åt allt igen, men vart är den där regnbågen...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh! Herravdelningsansvarig. SJUKT roligt ju! Jag kräver att du tar det jobbet. Haha. Då blir det väl heltid också?

Snart är det valborg :)

Postat av: angelique

emelie: hehe jaa det är roligt :) det lutar åt att jag kommer ta det, MEN måste sova på saken tills på fredag, det är ändå en del att fundera över :)
japp, och då ska vi ha kul! gissa vem som jobbar 1a maj....

2008-04-22 @ 20:04:58
Postat av: Rosie Rose

Klart du kommer klara av det! =D Tro på dig själv så klarar du allt, man kan mycket mer än man tror och kan du inte så lär du dig =)

Gå alltid på din magkänsla, den har alltid rätt. Fan känns som att jag berättar hur du ska vara men hahhaha du förstår vad jag menar!

YOU GO GIRL!!

2008-04-22 @ 21:43:23
Postat av: angelique

Rosie: Så söt du är hehe tack så mycket :) Jaa klart jag förstår vad du menar! :) Vi får se vad magkänslan säger på fredag helt enkelt :P

2008-04-23 @ 10:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback