skön lördag.

Var ju som sagt till Björn Axén idag. Gick jätte bra, tur att frisyren blev som bäst när det gällde. =) Sarah är grym! Dom såg nöjda ut också så jag tror på det där. Hon får inte svar på allt förens imorgon när allt är klart. Stackarn.
Efter det var klart så åkte vi till Sarahs föräldrar för att klippa mig. Har fortfarande inte sett hur kort det blev eftersom hon gjorde en fläta i håret som jag inte velat ta ut. =)
Men det blev säkert jätte bra som alltid. Litar på henne fullt ut. =) Men imorgon är ändå the big thing, permanenten. Jag har längtat kan man säga. Var ett år sedan snart som jag gjorde senast och eftersom jag skulle vara med på provet så fick jag inte göra om permanenten förens nu på provet. Vilket har både känts bra och dåligt so far. Nu får man ju den gratis så det är ju bra. =)
Hon lär ju få godkänt på gesällen. Iallafall så håller vi alla tummarna för det.
Ikväll blir det bara att slappa iallafall vad det ser ut nu. Hyrt film, köpt godis och ätit pizza till middag. Kan inte bli bättre. För tillfället sitter Hjalle och spelar guitar hero som han mer eller mindre förälskat sig i. Stackarn..
Så det känns som att det kommer bli en skön kväll. Trots att jag kunde varit och sett Håkan i skrivandets stund. Men Emelie var klok nog och sa att hon behövde spara, vilket jag också behöver så det var väl bäst. Även fast Håkan Hellström är värd varje krona.
Nu ska jag kila iväg och kolla på film. =)

dom har glömt allt dom saknar på dan, och du, du är mitt uppe i livet...

Kommentarer
Postat av: Maria

åh sarah är så duktig! :)

Postat av: angelique

maria: jaa sarah är super duktig :)

2008-04-20 @ 18:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback