sjuk såklart.

Japp. Allt blev som jag misstänkte. Febern smög sig på igår kväll redan det kände jag och inte blev jag direkt mindre förkyld heller. Nyser var 5e minut, snyter mig 350 ggr per minut och känner mig allmänt segad i huvudet 24/7. Nää verkligen, usch och BLÄ! Hatar att vara sjuk verkligen. Så torskar jag pengar på det här också, jävla moget. Kunde man inte vara sjuk dom dagarna man är ledig istället så man slapp det problemet? Tydligen inte.
Jag har ju faktiskt inte varit borta en enda dag sedan jag började i mitten på januari så det är väl bra att inte lyckas bli sjuk då iallafall. Så det var väl dags antar jag. Men det är tråkigt like hell.
Hade i och för sig en bra dag igår iallafall. =) Men är ganska förvirrad ändå. Och jag tror den här dagen kommer vara ganska lik gårdagen. Fast lite långtråkigare.
Vaknade kl 9 efter att ha vaknat säkert 3 ggr under morgonen och ledsnade så jag gick upp istället. Lika bra tänkte jag. Eftersom man har sååå mycket att göra när man är hemma och är sjuk? Jaja. Det hör inte till saken.
Har snart iallafall kollat klart på säsong 5 av Vänner, vilket betyder att jag är ungefär halvvägs. Bra gjort. Det är väl ungefär min plan för dagen kan man säga. Får se om jag orkar pallra mig ner till mor och luncha också. Känns inte så nu, men vore skönt att göra nånting iallafall.
Det känns bra, men tar fortfarande en dag i taget. Jag är försiktig för min egen skull. Man lär sig av sina misstag. Eller iallafall jag. Hoppas det håller i sig bara.
Nu ska jag fortsätta kika på vänner och försöka bli frisk.

nu vill jag alltid stanna...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Stackare! Jag är också sjuk, och självklart dem dagarna då jag egentligen skulle ha jobbat. Det är verkligen sämst..!

Postat av: Rosie!

Hahah jag är också medlem i sjuk klubben nu... Såklart denna vecka som jag jobbar nästan hela veckan på alla mina extra jobb !!! Suck och stön........

2008-04-15 @ 14:32:39
Postat av: angelique

emelie: gud va typiskt alltså! man förlorar så mycket på att vara sjuk. så är det tråkigt också! blä. krya på dig! :)

rosie: haha nää stackare! men vi är en stabil klubb måste jag säga :) usch, det var ju verkligen ingen hit för dig! vi får krya på oss allihopa! :D

2008-04-15 @ 15:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback