saker att inte glömma.

Kom på att jag måste skriva en liten packningslista inför Göteborg. Jaa jag vet jag blir borta ett dygn men iallafall, jag åker ju inte med tandborsten i bakfickan direkt. Så lista är ett måste. Och fan så jag lääängtar. Måste ju fundera på vad man faktiskt ska ha för kläder. Shit pommes.
Och på tal om kläder så ska jag ut med Esprit efter vi slutat på fredag också. Vilket betyder ett outfits byte efter passet. Vad ska jag då ha på mig!? Frågan kommer att stå kvar fram tills fredag morgon tror jag.. Man kanske bara behöver byta topp? Hm. Jag vill ju ogärna ha med mig halva garderoben eftersom vi ska ut och då vill man inte släpa på största väskan liksom. Skor vare också. Fan. Så kan jag inte ta bilen till jobbet på fredag heller. Dubbel fan.
Vilket innebär en bussfärd på över en timme hemifrån mig. Så jävla roligt. Not. Där rök min sovmorgon. Tur att jag börjar 12, men iallafall. Hoppas det löser sig. Kan ju inte vara ute hela natten, måtte vara pigg och glad till Götet. =) Massa kärlek.
Och mammas idé var faktiskt inte så dum. Ska nog köra på den. Mammor är bra att ha till mycket faktiskt. Nu smider jag planer för fullt. Alltid bra att luncha med mamma. =)
Nepp om man ska ta och göra som Emelie och tvätta det man vill ha med sig i helgen och allt annat som väntar i högar.
Sedan förhoppningsvis mera vänner.

och jag kommer inte ta skulden, så säg det och få det gjort...

Kommentarer
Postat av: stina

haha jag frågade min kusin idag om det var någon som hade ringt, 10 ST!!!!! så ja kommer inte att få den.. :( attans, min drömmis! :P hehe, jag får väll vänta tills den rätta dyker upp igen. hoppas du mår bra gumman?

Postat av: angelique

stina: attan då! synd att du inte kunde ta den isf! hade ju varit perfekt :) jora det rullar på ändå. tar det soft, var dag har sin sak :)

2008-04-09 @ 20:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback