oväntat.

Haha. Det kom som en chock verkligen. Kom på att jag måste packa inför göteborg redan idag (!?) Det hade då jag inte räknat med. Kom på det, smart som man är, påväg hem från cosmonova. Jävla skit också. Vet ju verkligen INTE vad jag ska ha med mig för kläder, skor och jaa det. Har väl en viss aning men inte så att jag vet exakt. Såå det är ett problem jag måste lösa, ikväll, helst innan träningen kl 18.30. Hm. Tungt.
Så ringde min chef just också och kollade om jag kunde jobba på nya Esprit i Sollentuna Stinsen imorgon istället för i skärholmen. Och faktiskt då kan jag ju ta bilen istället för buss. MEN där rök min sovmorgon. Haha. Men det ska väl greja sig tror jag. Ska hjälpa dom att packa upp nya kläder och sådant för att dom kommit efter med alla leveranser och det. Jomenvisst klart man ställer upp.
Men då är vi där igen, planering. Hoppas pappa kan skjutsa mig imorgon så slipper jag kanske lite stress från sollentuna. Jag får se hur jag löser allt. Det brukar ordna sig, trots mycket om och men.
Så ringde pappa just också och sa att han fortfarande sitter fast i Solna i köer och han slutade för över 1 timme sedan. Stackarn har åkt 100 meter på 30 min. Så det är totalt kaos överallt tycker jag nu.
Men nu, packa lite och "tjöta" i telefon =) Det känns riktigt bra nu.

Men Göteborg here we come! Håkan Hellström är mannen i mitt liv. Den bästa.

i morgontimmen när regnet slår mot fönstret...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, snart åker du :) Värsta rooligt.

Postat av: angelique

Emelie: jaaa, gud va kul det ska bli verkligen :D jag behöver det så mycket!

2008-04-10 @ 20:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback