mycket har hänt.

Fast ändå inte. Haha. Åkte ju med Cissi till kära skärholmen i fredags, köpte skor. Nähääää! Men hon köpte tre par. HA! Cissi har dina pengar nu också =) Och när vi efter en del om och men och kollat i alla skoaffärer, besökt bolaget och bestämt oss för att åka hem så blev det så. Förlåt Cissi om det var jobbigt att ha Jocke i bilen istället för mig, men han är faktiskt inte så farlig som han ser ut. Haha. Närå skämt och sido. =)
Fredagen var mysig iallafall.
Lördagen innebar jobb och förväntningar. Såg verkligen fram emot kvällen. Johan,Jocke, Ronnie, Rosie fyllde/fyller ju år nu. Grattis Rosie! som fyller år idag då. =) Men då i lördags var det iallafall till att fira alla med en middag och fest. Vad annars? Johan själv fyllde år i lördags så honom blev det lite extra grattis till då.
Jocke hade varit duktig nog att boka bord på Soft bar eftersom dom på Pizza hut inte kunde boka något åt oss 15 som skulle trilla in. Så god mat och trevligt sällskap, kan inte bli bättre. Många frågetecken klarades även upp då. Förlåt. Men eftersom jag jobbat så var det bara att åka hem och göra sig i ordning och dra vidare. Men grejen var den att några åkte bil, några ville ta ett tåg senare osv osv. Jag och Emelie vägrade stressa till vårat bokade bord kl 20 så vi åkte in i god tid som planerat. Och kom på att vi hade väldigt mycket tid över så vi satte oss på Niki´s och tog varsin cider och pratade om allt. Mest om kvällen såklart men ändå. Trevligt som vanligt med andra ord. Efter mycket om och men är alla på plats på Soft bar och kvällen har bara börjat. Shottar, cider och öl beställs in under vistelsen och sedan for vi vidare mot Johans lägenhet i Kärrtorp.
Blandande av drinkar som lovat och gott blev det! Ett par drinkar senare var det dags att fara hemåt. Tack Jimmy för att du körde! =)
Inte alls sent och man hade haft en bra kväll vilket resulterar i att man orkar jobba dagen efter. Behöver inte nämna några namn, mådde ju mindre bra. Citat: "Det är lite kämpigt" Nåja. Jag mådde bra och jobbade hela söndagen.
Avslutade kvällen bra även den, suuper god middag som man blev bjuden på direkt efter jobbet. Tusen tack.

Bilder från lördagen.

                   

Ja, det var ett par st iallafall. Även som vanligt några stulna av Emelie. Men det får hon ta tycker jag. =) Har lagt upp några på pixbox också. Där heter jag, aangelique. Hoppas och vet att det blir fler sådana här kvällar. =) Då jag förhoppningsvis inte jobbar också.

du kan inte vinna, som löv i november, så måste du falla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback