mera sol.

Det har ju varit lite halv soligt hela förmiddagen så nu när solen verkligen tittar fram kan jag inte låta bli. Håller på att ladda min ipod med lite musik och ska snart ge mig ut på en lugn promenad i det fina vädret. Trots att jag är sjuk och att febern verkligen vägrar ge med sig kan jag inte bara sitta inne och glo. Har nu tittat på 4 avsnitt på vänner, målat naglarna, pratat i telefon 3 ggr, pratat med fetto robin på msn. Så det är väl dags att ta tag i livet kanske?
Känns som det.
Har fått tillbaka känslan jag hade för ett år sedan. Hoppas den bara håller i sig nu. Det var den bästa tiden i mitt liv. Självklart kommer just DEN tiden aldrig komma tillbaka, men kanske det finns en chans att man kan göra det ännu bättre nu. Man har ju faktiskt mognat på ett år. Det har jag märkt. Personen jag pratade med igår verkar inte ha gjort det iallafall. Stackarn upplever det vi kände för ett år sedan. Därför kan jag känna att det är så bra nu. Jag gjorde helt rätt. Man ska lita på sin magkänsla. Det var det jag fick lära mig för ett år sedan. Känns verkligen bra att veta att man inte är helt ute och cyklar.
Hade ganska svårt att sova igår. Trots de alla bra känslorna. Tänkte mycket på jobb, framtiden, idag. Jaa, ganska mycket. Framför allt jobb. Varför ska det vara SÅ svårt?
Pratade med Kaisa idag i telefon också. Länge sedan sist. Jag är glad att jag inte är ensam säger jag bara.
Nu ska jag fundera vidare, på min promenad. För jag behöver det nu.

du, jag tror vi flyr rakt in i solen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback