fått lite gjort.

Känner mig ganska duktig faktiskt. Trots att man är lite dåsig i kroppen och huvudet så har det gått bra. Nästan städat klart, blev klar med kollaget och snart fått upp det jag fick av Immi och Cissi. Så är man inte bra så säg? Trots att jag är sjuk och eländig. Men någon måste ju vara det också.
Ska troligen muntras upp med bio ikväll också. Suuuper bra när man är sjuk, eller inte. Men jag behöver det. Är ju på bättringsvägen och sådant där great stuff. Haha. Får se om jag ska jobba imorgon också. Behöver det om något.
Vet inte men har tänkt ganska mycket dom här dagarna jag varit hemma. Liksom på allt och inget egentligen. Vet inte om just det behövs men det har jag gjort iallafall. Tänkt en del på Thomas som dog för snart 1 & ½ år sedan. Känns lite jobbigt. Jag tänker ju ganska ofta på honom men just dom här dagarna har dom tankarna kommit upp mer och mer. Verkligen ingen aning om varför men det har bara blivit så.
Nåja nog om detta, kanske ska börja dammsuga rummet nu också sedan göra sig någorlunda fräsch om jag ska på bio ikväll =)

image683


och läpparna du kallade dina...

Kommentarer
Postat av: Maria

åh den filmen vill jag se :)

Postat av: Cissi

Det är inge bra att du verkar så deppig :( Säg till om du vill prata! Du får ringa precis när du vill! Kramar!

2008-04-17 @ 00:53:40
URL: http://faantastic.blogg.se
Postat av: angelique

maria: sjukt bra film! defenetivt sevärd :D

cissi: tack tack, känns bra att veta :) detsamma gäller dig!

2008-04-17 @ 10:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback