då var det visst torsdag.

Jag har tappat dagarna helt faktiskt. Redan torsdag? Jag längtar ju till helgen så därför tänker jag inte klaga. Haha. Men det har gått så snabbt. Det var snart en vecka sedan jag och Jessica var i Göteborg och den där fantastiska konserten. Håkan Hellström. Det är sjukt.. Men i helgen är det ju iallafall Sarahs gesällprov. Stackarn är säkert jätte nervös medans jag bara längtar. Men hon är så duktig att hon kommer klara det så bra så! =) I know that.
Idag då. Mår bättre och bättre för varje dag. Eller iallafall vill jag få mig att tro det. Men den här dagen ser väl lik ut alla andra jag varit hemma och haft dö tråkigt. Kanske vågar mig på en promenad idag? Får se. Vore ju toppen med frisk luft.
Så ringde dom från Tumba träningscenter också. Har skrivit upp mig att dom ska ringa mig eftersom jag hade en del frågor om PT (personlig tränare) bland annat. Så nu har jag "bokat tid" kl 10 på måndag för en genomgång av vad jag vill med min träning och vad dom kan hjälpa mig osv. Känns bra. Så är det här mötet gratis vilket är perfekt nu med tanke på min extremt täta ekonomi.
Var ju på bio igår och såg 21. Viiilken bra film! Sjukt. Jätte bra och garanterat sevärd. Och jag som trodde att den var förutsägbar när man väl satt där, men tji fick jag. Men super bra film faktiskt. Topp 5 av det jag sett måste jag nog till och med säga.
Om jag ska våga mig på lite frukost och knarka mensvärkstabletter. Vilken toppen frukost!

jag tror jag måste lämna allt bakom mig igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback