blir aldrig klar.

Kommer nog inte bli klar förens det är dags att ge sig av så jag ger upp packningen. Finns ingen koncentration för det just nu. Frågan är om jag ens kommer kunna sova? Det blev så förbannat mycket i hjärnan nu. Fast egentligen bara bra saker. Resfeber bland annat. Får alltid det. Men ännu har jag inte tappat humöret och lämnat packningen på det sätt jag brukar göra oavsett vad. Nu lämnade jag den av tomhet. På många håll och kanter. Det kommer bli kallt inatt. Så jag tror att det är bäst att lämna det där åt sidan för en stund. Eller lämna det åt en stressad Angelique imorgon istället. Perfekt.
Har dragit ihop en outfit som får funka imorgon också. Ingen hejdundrande men jag orkar inte. Jeans och skjorta med snygga skor. That´s it. Orkar inte lägga ner själ i det. Hoppas min underbara vän Fetto Robin kommer och förgyller min dag imorgon också. När jag äntligen är i eran del av stan. Kommer nog känna mig lugnare i sådana fall.
Ska hämta ut biljetterna till konserten imorgon också. I ett centrum jag aldrig varit i. Bra där. Nåja det går nog bra. Men det är verkligen lite mycket i hjärnan och så nu. Så mycket tankar på samma gång att det kommer antingen bli jätte lätt att somna för jag är för trött eller inte alls pga att jag tänker. Jag hoppas på det förstnämnda.
Känns bra att åka kommunalt imorgon samt slippa kunder så jag får fundera igenom det lite.
Av flera skäl så känns det tomt nu, delat med glädje. Men var dag har sin sak. Sen att det känns för bra för att vara sant är nog inte bra heller. Jag får fundera lite till på det mesta.
Håkan Hellström är mannen i mitt liv oavsett vad.

är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen...

Kommentarer
Postat av: al

Mm, spännande! Vart bär det av?

Konsertbiljetter också? Vad bjuds det på?

al

Postat av: Maria

hihi har du farmor i sundsvall? :D

2008-04-11 @ 06:57:36
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: angelique

al: göteborg nästa för att se håkan hellström.

maria: hehe jajamensan det har jag :)

2008-04-12 @ 00:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback