wierd dag.

Börjar väl inte alltför bra. Sov konstigt inatt, eller imorse kanske jag ska säga för nätterna går bra tills klockan börjar närma sig 4 så går det värre, what´s the grej? Nåja, när jag hunnit vakna och somna säkert tusen gånger skulle jag upp, ingen hit var lagom trött när jag steg upp.
Ringde vårdcentralen men fick inte tag i Tenbrock som jag nu skulle prata med. Nähäää. Fortsatte med att fixa iordning mig för att åka ner till Tumba C. Väl nere så har ju inte affärerna öppnat och det är fortfarande 15 min fördriv tid att göra av med. Kul. Nä. Så jag satte mig på en bänk och glodde. Måste sett kul ut.
När jag kom in till optikern gick det väl, bra? Dåligt? Vet inte vad jag vill säga om den saken faktiskt. Sämre än sist, men bättre än förväntat, duger det? Lite för mig iallafall. Resultatet av det hela blev iallafall: provglasögon (usch fy fan!) inte dom snyggaste verkligen inte, till och med optikern sa det. Tack för den! Well well, behöver inte ha dom jämt och inte heller som jag använde dom tidigare, tv, dator, skola, läsning jaa iprincip det. Nu är det endast under långläsning och slipper under tvtittande och datorsittande. Great! Så short and tasty, kort och gott helt enkelt jag slipper visa mig i dom. Det finns en gud trots allt! För jag är inte snygg i glasögon, kanske något bättre än dom jag har på prov nu men jag trivs inte i det. Två har sett mig i dom hittills och det är optikern och Victor efter mycket tjat och tvång. Haha. Säga vad man vill om den saken men jag går inte offentligt med dessa.
Efter att jag kommit hem och börjat kolla på Rocky Balboa, som jag inte tidigare sett skickade Ack-kvack sms och sa att hon var klar och kunde hämta mig, okej okej, 30 min in i filmen men men.
Vi åker och gör massa ärenden i centrum och skärholmen och jag fick byta skjortan, trots att jag kom på vid kassan att kvittot hade Ack-kvack, som hade lagt det i påsen som var hemma. Haha. Pinsamt men det gick ändå.
Vi hade mycket motgångar idag, inget gick våran väg. Åt lunch i Skärholmen sedan åkte vi återigen ner till Tumba och hämtade hennes skor som hade klackats om sedan hem.
Puh. Hann knappt mer än hem innan Victor knackade på dörren för att lämna mina mjukisbyxor och strumpor han tidigare lånat. Har inte hunnit träffats på ett tag pga, handboll, arbeten och diverse annat så det var kul att träffa honom igen och vi pratade av oss lite innan han var tvungen att kila ner till huset och dra lite kablar.
Och när han gått kikade jag vidare på Rocky, haha såklart somnar jag när det är en stund kvar bara. Men spolade tillbaka och såg om. Skam den som ger sig.
Jag gillade filmen faktiskt, den var inte som jag hade väntat mig men jag tyckte den var bra. Sevärd =)
Efter det chillade jag kvar i sängen och kollade på tv, bland annat gårdagens avsnitt av Idol och 2 ½ men. Så sjukt bra den serien! Haha. Älskar den! =)
Försökte även vila lite men blev för rastlös så jag steg upp och satte mig här vid datorn istället. Som att det skulle vara mycket bättre, njaa jag tror inte det va. Haha. Men är man chill så är man.
Får se hur det går med träningen idag, har iallafall en tränare ikväll, Öystein ställer upp, han är duktig han. Så rörelseträning och handboll, helt ok. Och det behövs! Vi har faktiskt match i helgen.
Nää om man kanske ska ladda lite tvätt och invänta mamma så man kan laga lite mat. =) Har ju blivit värsta huslig av mig nu vettni! Haha.
Vill också gratulera Emelie som blir 20 år idag! Stort grattis till dig! =)

det är så lätt att haka på, det är sådan lockande mystik...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback