som så många andra dagar.

Nej inte alls. Konstig från början till slut faktiskt. Wierd känsla. Upp och hoppa efter en otroligt rolig kväll ute med Sarah, Fetto Robin och hans kompisar (eller något sådant) så vi blev ändå 7-8 st. Tror jag iallafall. Sarah och jag hade kul innan som vanligt och hör och häpna, vi hade typ två timmar på oss innan vi skulle dra! Har aldrig hänt tidigare i världs historien! Haha. Och träffade hur gulliga tjejer som helst på vägen in, samt Tvärn och Lopez, men dom svek och åkte till södertälje. Haha. Töntar.
Kommer in och möter upp grabbarna och utan att vi visste ordet av så var vi inne på Hirschen, haha det där stället. Vi hade tipp topp, men åkte hem vid 2, vilket var ganska skönt faktiskt. Men som vi hade längtat efter det där, vi ville låtsas att det var som studenttider igen, want to do it again!
Fetto Robin ringde mig ca 30 min innan jag skulle till jobbet och det första han säger i luren till mig "Alltså, jag är så jäääävla bakis...." Jag kunde såklart inget annat än att skratta åt honom. Han hade även minnesluckor från krogen och lite sådant, bra där! En annan var bara galet trött men det gick bra när man väl kom till jobbet.
Jag har en som förgyllde min dag idag också, Eddie. Har inte träffat honom sedan i ayia napa och nu i tumba centrum dyker han upp där, och jag blev bara så glad! Det fick faktiskt min dag att vända helt. Och efter det gick allt hur bra som helst.
Kommer in till jobbet, pigg trots allt, det är chill ett tag sedan satte det igång. Fick information om dagen och vad jag skulle göra. Det var verkligen en perfekt dag, för det var inte mycket och göra trots att timmarna gick av sig själva utan att jag hann titta på klockan. Var själv på konferensen också, det var faktiskt skönt och kul med så mycket ansvar. Jag var helt enkelt min egen chef. =)
Jobbade över ett litet tag också för att jag inte var riktigt klar men var ändå hemma till 21. Så det var jätte skönt. Bara engelska även idag, nu är det en massa lungläkare där från hela världen. Spännande värre.
Jag och Sarah är ju sköna också, smsar i ett bra tag, endast på engelska! Haha. Det var sjukt roligt! =) Jag som är så sämst lyckades få henne att förstå. Den du!
Måste säga att det är skönt att jobba kväll, allt är så mysigt då. =) Och när jag skulle hem idag så fick jag en super härlig känsla jag vet inte vart den kom ifrån men det var skönt och bara så bra.
Och det blev inte sämre när man kom hem heller, bastu med mor och far plus hårinpackning och mammas massage. =) Tack!
Taggad till tänderna inför seriepremiären imorgon också! Gah, måste vinna!
Tumba - Avesta/Brovallen, Tumba Idrottshus kl 14.00

   

Så här mysigt är det utanför arbetet på kvällarna =) den andra bilden är tagen förra veckan tror jag. Det är riktigt fint på hotellet faktiskt. =)

 

Bra fotograf där på första bilden. Men sötnötterna själva på andra, påväg hem. (Foto: Fetto Robin med guldfiskminnet)

now who´s the fool...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback