snälla ge mig.

Och det är NU. Jag och Sarah kollade galet på resor när jag var där och slingade håret. Alltså det är bara att åka, vi ska bara åka! Kan vi genomföra en tågluff i stockholm på 4 dagar kan vi åka utomlands i vinter en vecka, med all inklusive såklart! Gaaah! GE MIG GE MIG GE MIG! Man blir ju knäpp. Och så ser man alla fina platser och pooler, jaa allt. Det kommer inte bättre än när det är som mörkast, och nu går det bara utför. Vi måste tyvärr åka.

Efter att ha sörjt tillräckligt över min Håkan förlust så åkte jag in till stan idag vid 12 på dagen, fick Fetto Robin att komma in också med sällskap av Cissi. Det var roligt att träffa dom igen. Mina ärenden i stan var att söka ett jobb (det var stängt så jag ska tillbaka och lämna CVt) köpa nya handbollsskor (det blev puma skorna jag kollat in tidigare) och köpa hårfärg och en ny mascara (färgen var fel så gör om imorgon)
Så när jag var klar med mina ärenden kollade vi runt lite i affärer, ingen hade pengar. Men det var trevligt. Dock fick vi vänta i ett par timmar extra för att Tvärn skulle komma dit med grejer till Cissi. Så i all väntan blev vi lite hungriga och skramlade ihop pengar till att dela en pizza på oss tre i kungshallarna.
Vi skulle sedan köpa öl på hemköp till Robins föräldrar, men vi blev nekade. Hahaha. Dagens händelse! Alla i sällskapet var tvunga att visa leg, Cissi hade varken leg eller åldern inne så vi fick gå med hundhuvuet och köpa på 7 eleven istället och det var dyyyrt!
Men det var skönt att äntligen efter ett par timmars väntan möta upp Tvärn och "Pöö" på donken för att sedan åka hem. Kul att träffa dom grabbarna igen också. Tvärn och jag sågs ganska mycket förut om nu kom vi fram till att det inte var sedan Eken cup som sist vi sågs. SHIT! Det är länge sedan. Och Pöö var det ännu mer länge sedan. Usch.
Tiden går så himla fort, varför?

Igår var det stora deppar dagen och delvis dagen också. Att missa Håkan på en spelning i stockholm har aldrig hänt mig tidigare. Det är jobbigt. Japp ni får tycka att jag är huuur töntig som helst eller vad ni nu än tycker men han är grym. Och speciellt live. Men japp i leave it from now on.
He is my man!

Morgondagen består av jobb och thats it. Ska nog träffiliträffa Sarah också, slinga håret igen. Annars en rätt så död dag. Ungefär som jag.

flickan har drömmar och det kan man ändra på...

Kommentarer
Postat av: c

vi hade ganska många roliga stunder den dan ;) fetto robin dansade ballet, haha :D

2007-09-10 @ 22:00:38
Postat av: Angelique

haha jaa det hade vi :D det är inte konstigt att hela kungsträdgården stannade upp när han dansade ;D

2007-09-11 @ 15:14:52
Postat av: cissi

haha, inte direkt ;D kinesen som gick och filmade fick säkert med robin på videon ;D
timmarna gick snabbt iaf ;)

2007-09-12 @ 16:02:25
Postat av: Angelique

haha jaa, det är nästan som att man skulle vilja ha det själv :D haha

2007-09-13 @ 22:35:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback