snabba bud i Mälerud.

Typ. Det är skönt för nu är jag ledig fram tills lördag då jag jobbar gärnet. Och sedan match söndag, om jag nu blir uttagen. Jobb måndag och tisdag också. Så nu får man förhoppningsvis lite sömn och vila de här dagarna, om man bortser träningarna, som jag anser blir för min del att hålla igång och känna att jag gör det jag bör.
Ikväll är det sen träning, start 20.00-22.00 på ett ungefär. Efter det blir det lite filmvisning här hos mig med Ettberg och Virre pirre. Som har slitit hela dagen med att bära flyttkartonger. Duktiga dom, men jag tjänar på det arbete jag gör. Haha. Jag har också burit prylar idag, stolar och bord till ledes känns det som. Usch. Min rygg! Men det gick bra idag också, men jag var så trött när jag vaknade att det kändes som att jag var sjukt full och början till att bli bakis för jag hade en sådan huvuvdvärk som inte går att beskriva. För lite sömn röstar jag för.
Det måste jag ta igen nu de här dagarna.
Sökte jobb idag också, det visade sig att jag känner tjejen som jobbar där. Och typ tusen år sedan jag träffade henne. Hon gick i samma klass och var bra kompis med min "syster yster" så nu får vi se om jag får jobbet bara.
Så idag på träningen kommer man vara extra snygg med nya härliga skor! Finally! =) I love them!



Och till råga på allt så har vi ju nya träningsställ och strumpor. Goodie!
Har haft körlektion precis också, och jag tycker det gick bajs! Men läraren jag har Classe, han tyckte det gick bra. Jaja, får väl ta åt mig det och förbättra mera bara.

Det fick bli ett kort inlägg eftersom jag måste kila iväg på träning nu lite hastigt och lustigt. Men skriver nog massor imorgon, eller lite. Har nog skrivtorka.

jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback