nya extrem home makeover.

That´s me! Iallafall enligt "Fey" som hon så vackert heter. Suck. Skrev nog om henne redan igår men idag var det kaos, MYCKET mer än igår. Shit, trodde vi faktiskt skulle slå knut på oss för hennes skull. Hon är aldrig nöjd, alltid ska det ändras, gärna i sista stund. Och är det inte det så ska hon ha lokalen klar en timme innan hon ska ha den, eller så, jaa som idag, hon började bära stolar och bord själv samt ringde upp hotell direktören så han kunde hjälpa till med en från receptionen och restaurangen plus oss två på konferensen. Så alla vi hjälpte henne med ett rum jag kunde gjort klart tills hennes tid, men icke det gick inte fort nog. Men klara blev vi, 45 min tidigare än hon skulle börja typ. Suck. Alla var skit sura på henne och har varit alla dagar hon har varit där. Usch!
Men ett fejk smile så går allt, men i kulisserna så ville vi skjuta varandra. Fy fan för denna dag. Inte nog med det så fick jag hett vatten över nästan hela mig kändes det som, det var verkligen droppen.
Något som fick mig dock på gott humör var Bonelli som jag blev hämtad av direkt efter jag slutat. Måste ses oftare! =) Så han räddade min dag helt klart! =) Tack vännen!
Träffade också Danne och GP i tumba imorse, man blev ju vaken iallafall! Gud va kul det var att se er också grabbar =) Synd bara att dagen på arbetet inte blev lika roligt. Ingen lunch idag heller.
Men nu är det dags för mig att kila till bussen och på match. Får se hur detta slutar.. Mindre bra kanske, som allt annat idag?
Tack för mig.

jag var bara inte gjord för dessa dar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback