mysko-lördag.

Kort och gott, jag var hur nära som helst igår att gå och lägga mig vid 21, och det hade slutat i katastrof för då hade jag vaknat mitt i natten och varit jätte pigg. Och det går ju inte med tanke på träningen imorse och jag skulle upp 8.30, så fick lägga mig vid halv 12 istället. Mycket bättre. Fast var ändå trött när jag vaknade, men kan bero på vad man skulle pyssla med en lördagmorgon och allt.
Men det gick ovanligt bra på träningen trots allt, måste vara dom nya träningskläderna + strumpor som vi fick! Haha, vi var sjukt snygga! ;) Och ser man bra ut så känner/blir man bättre, iallafall vad vi tror. Så jag tror det beror på det. Haha. Men snyggt blev det!
Sedan efter träningens slut så var det löpning, intervaller, det gick också ganska bra, fått bättre flås nu haha. Men att hoppa häckar är inte min passion, och det tyckte inte min tidigare stukade fot heller. Damn. Men körde så gott som det gick. Den är redan svullen och fin som den är lika bäst att låta den behålla sig så.
Uttagen till DM-semifinalen på tisdag blev man också, tjohoo! Länge sedan man blev uttagen så här mycket. (Kanske är för att jag är enda vänsterkanten hittills...) Haha. Nää men man får väl hoppas att coach tycker att man blivit lite bättre iallafall. Han kan ju inte lira med ett kasst lag tycker man. Eller? Haha.
Har iallafall övningskört lite idag, det gick också bra, pappa har damp som vanligt dock men det tål jag, ibland. Men idag gick det bra. Det rosakortet skymtar där borta i horisonten.. Haha.
Åkte med Akhila också för att hon skulle byta skor och det gick smärtfritt och blev hur bra som helst. =)
Usch jag gjorde något jag inte skulle gjort idag också. Blä på mig. Jag, mammilu och pappilu var och handlade i centrum och då tänkte jag "jag tar en sväng in på DinSko" Skulle aldrig gjort det!
Jag blev såld såklart på mer än ett par av dom nyinkomna skorna! Tur att jag ska jobba åtminstone måndag och tisdag, kanske hela veckan. Pengar pengar pengar! Haha. Fast jag måste spara. =( Men ett par sötingar kan man ju alltid köpa. =)
Ikväll då, jaa ledigt som fan! Och ledigt imorgon också som fan! YES! Haha. Så ikväll vill jag prova lite av det jag inhandlat i Tax freen på båten och det som inhandlades i Ayia napa (fan va jag saaaaknar det!!!!) Men man får väl se vad det blir med den saken.
Btw, det är bara en vecka kvar till Håkan nu! Vill NU ju! =) Big heart på honom!

Vill ge min mammilu en stooooor guldstjärna! Hon har nämligen nästan helt slutat röka, äntligen! =) Du är bäst mamma! Som jag har tjatat i mina dar och nu har hon klarat sig fin fint. =)

precis som romeo...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback