med ny design och allt.

Så fick det bli inlägg nr 2 för dagen. Suck, jag har nog för mycket fritid jag. Eller känner sådan tristess att jag bara måste sysselsätta mig med något.
Jag har ändå gjort många bra saker idag, tvättat, diskat, pysslat i rummet, ärenden i tumba c, gått hem från tumba c, och hmm ska jag säga att jag tränat eller lekt? För våran tränare har åkt in på akuten så jaa vi lirade minihandboll i 45 min, det var roligt! Ingen press. Men man är smått förgrymmad att det måste behöva bli så, vi spelar ändå div 1. Nåja, imorgon kommer en annan tränare in istället och han är duktig så det känns väl lite bra iallafall. Dock är jag inte överens med tidpunkten av träningen men men det är bara att infinna sig i att det är så.
Så jag känner att jag varit till lite nytta idag iallafall, duktiga jag. Haha. Eller så är det sådana uppgifter man gör sedan när man flyttar hemifrån och dom får man på köpet när man bor hemma, vad vet jag. Det känns bra iallafall.
Ett av mina ärenden i centrum idag var att boka tid hos optikern, imorgon kl 10. Tänk om man måste få glasögon, igen. Noway i don´t want to. Buhu. Men då lär det bli som förr, läs/tv glasögon, och det är åtminstone mer okej än hela tiden, fast då finns ju linser förvisso. But anyway.
Sedan blir det Rosaholmen med Ack-kvack (Akhila) hon skulle köpa smycken och jag återlämna min skjorta som var trasig, blä.
Så trodde jag att jag skulle få knalla hem från träningen, på gott och ont såklart men när jag nästan kommit upp för hela Grödingebacken (som är en relativt brant och lång backe) så tyckte jag att jag kände igen regnr på bilen som for ner för backen och ser att det var Jimmy, min dag var räddad. Haha. Så jag fick skjuts hem! Tusen tack Jimmy!
Var ett tag sedan jag träffade honom faktiskt, stackarn hade ont i armarna efter att ha varit och gymmat. Nåja, så går det och det ska göra ont. Haha.
Så fick han låna första och andra dvdn med Rena Rama Rolf. Har ju faktiskt fyra av dom nu. Stolt. Haha. Men har själv inte hunnit se alla men ändå.
Såg lördagens avsnitt av Svensson svensson idag också, man skrattar iprincip hela tiden, dom är så sjuka, eller Gustav är det.
Gustav: "Finns alla dom där orden eller är det bara något ni hittat på?"
Lena: "Vi ska snart börja prata om mat och fotboll."
Haha jaa sjuka som sagt. Och man fattar såklart mer om man ser det. You don´t say.
Oj oj nu är det lite brådis, måste bädda rent i sängen, fixa glass och hmm ananas eller persika? Inte bestämt mig ännu men något av det blir det =) Mums. Sedan bänka sig framför tvn och Victoria Beckham special. Me like! Haha. Kommer nog vara ett bra program och jag är så nöjd att jag hinner se något som jag vill se på tv. Händer inte ofta.
Så är det AIK-DIF nu också, oj oj oj. Synd man inte har canal +, men får väl följa det på internet eller så. =)

känn dig inte skyldig om du möter mig där...

Kommentarer
Postat av: jennie

oj,varför har han åkt in på akuten???

2007-09-30 @ 00:11:39
Postat av: angelique

han har tidigare voltat med bilen och skadade då ryggen så det är nu det som spökar :/

2007-10-01 @ 20:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback