lättnad.

I´m so sorry, men vilken sjuk lättnad att det inte blev någon träning idag. Jag blev verkligen glad då. Coach mådde inge vidare pga migrän och ställde in träningen. Så nästa träning är på måndag, shit vad ska jag göra av all tid!? Så känns det. Haha. En helt ledig helg från och med ikväll. Har det någonsin hänt i världshistorien? Tror icke det.
Skönt är det =)
Dock är det tomt utan pappilu, redan nu liksom. Han åkte idag vid 13.30 till Gustavsberg för att packa och sedan bar det av mot Norge och en bit utanför Trondheim. Mer tomt lär det bli. Och sedan en vana.
Så dagen då, körlektion. Det gick bra, fick gå på nya grejer och solklart att jag var ovan men det gick som smort sedan. Wihoo! Men nu kommer jag inte kunna köra förens om ca 2 veckor, han jag kör med har semester nästa vecka och pappilu är som sagt i Norge. Blä.
Efter det hann jag hem och träffa pappa lite innan han for och jag mot Huddinge för att möta Akhila för lite shopping. Jag var den enda som handlade ett hårband på Glitter sedan åkte vi till Rosaholmen istället och då blev det en skjorta och en bh från HM. Stort inköp. Haha. Och lite fika med kladdkaka! Mums! =)
Ingen av oss, otroligt nog, kom hem med ett par skor alls. Har det hänt tidigare? Tror inte det.
Så det har skrivits historia många gånger idag. Haha. Rekord på alla håll och kanter.
Blir nog en välbehövlig promenad med sambo snart vill jag tro. Välbehövlig på alla plan för oss. Rensa luft och gång i benen. Länge sedan sist nu.
I helgen kanske det bär av mot främmande vidder, Jakobsberg. Man har hört mycket om det men aldrig upplevt det, vågar jag? Haha. Jora det ska väl gå bra, men är inte överens med Fetto Robins samlingstid söndag morgon. Kanske man överlever det, vem vet.

Igår gick jag och la mig hyggligt tidigt för att för engångs skull få sova lite, också med tanke på körlektionen 11.20 idag. MEN självklart sov jag så sjukt dåligt, verkligen överjävligt dåligt. Drömde konstiga drömmar, att jag höll på att dö i en hiss (Rica talk hotell) bland annat. Usch. Vaknade tusen gånger och var på väg upp för att jag trodde klockan ringt, (klockan var då bara 4,6,7 & 8) skulle upp kl 9.30. Fy fan. Knappt så att jag kunde somna om heller. Vad är det för fel? När man äntligen får så kan man inte, men nu var det galet, trodde jag fått någon knäpp eller något.
Imorgon ska jag sova. Och det är i massor. Jag behöver det. Mer än annars känns det som.
Har inga rutiner alls i mitt liv just nu, går upp tidigt, somnar sent, äter oregelbundet och säkert för lite, försöker äta nyttigare, tränar jämt (en fördel dock), jobbar konstiga tider och oregelbundet även där. Jag måste försöka få rutin för att kunna strukturera upp mitt liv och samtidigt må bättre som person, tror att det är där skon klämmer. Kan vara, kan även vara något annat?
Ska kolla vidare på ett av favorit programen "Du är vad du äter". Tjänna!

the show must go on...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback