fort går det.

För nu är mitt första arbetspass på Rica Talk Hotel över. Betald tid. Skönt. Det gick jätte bra som alltid. =) Kändes skönt att så många var så glada att man var tillbaka på en kort "visit", jag blev otroligt förvånad, kramar och så glada har jag nog aldrig sett dom. Haha. Men då känner man sig välkommen iallafall.
Tog lite bilder från idag, och tror inte på fan att det är bara folk som pratar engelska för att dom kommer från hela världen, jippie för mig! Jag som är så himla grym på engelska. Men jag gjorde inte bort mig iallafall =) Dom allihopa var ögonläkare och har en stor kongress där så jag förstår att det är ganska mycket VIP och sådant. Så därav champagnen som kommer visas på bilderna =)

       

Detta är uppe i Top Talk, super sviten och finaste konferens lokalen, här ordnade då jag VIP grejer (som ni ser) för några som gick visning på hotellet. Det är verkligen fint där uppe.

     

Och det här var för de 50st som skulle ha champagne efter sin konferens. Det blev väldigt mysigt med tända ljus och champagnen på borden faktiskt. =) Och så har vi fontänen som står utanför hotellet och stockholms mässan.

Till på köpet höll jag på att gå hem med den interna telefonen också, så det var bara att kila tillbaka och lämna den. Så då är man tillbaka där på måndag och ska även jobba tisdag, skönt med extra pengar. Tackade faktiskt nej till att jobba i helgen. Skönt att ha helt ledigt måste jag säga.

Men imorgon DÅ SMÄLLER DET. Tjohooo! Håkan my man!! Jag hoppas att du kan se mig nu...

för jag tänker alltid på dig i april...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback